Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klitorisztan

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Klitty Klitty New Year! 2011.12.31 16:05:00
Klitty New Year!..
Hello Klitty Merry Klitmas! 2011.12.24 09:11:00
Merry Klitmas!..
    Terveim szerint hamarosan megjelennek a Hello Klitty pólók a birdband.hu kreatív közösségi ruházat oldalon...
Mint szümütökkel láthatjátok, kedves látogatók, az alap "Colors of Web 2.1" sémának megbuheráltam egy kicsit a stíluslapját, hogy klittysebb és cicarózsaszín (pussypink) legyen ez az egész, és a fejlécet is átrajzolgattam. Így szerintem cukibb lett sokkal. Sőt:…..
Kedves látogatók, a régi mondás szerint (amely sokszor igaz, sokszor pedig nem, de ez esetben igazsága felől bizonyosodhatunk meg hamarosan), ami késik, nem múlik. Így tehát csaknem félév múltán a Hello Klitty póló-projekt feléledni látszik, és belátható időn belül (ha az…..
       Pinanyaltilag úgy fest, hogy Hello Klitty még egy ideig underground érték marad, mert az egyik legnépszerűbb hazai polóárus és blogger, Tomcat a következő választ írta Hello Klittyvel kapcsolatban:"Üdv!A helyzet az, hogy a Hello Kitty…..
Klitorisztán Hello Klitty 2009.08.07 16:31:33
A cuki cica és a Renault jel szerelméből megszületett Hello Klitty.Gyere és fedezd fel Hello Klitty világát!..
Pinanyaltilag még nem kaphatóak a Hello Klitty pólók, de remélehetőleg pár héten (hónapon) belül megvásárolhatóak lesznek.Ha esetleg mégsem (mert nem sikerül megállapodni egyetlen pólógyártóval sem), akkor átmeneti megoldásként (mert érzed a fogyasztói bizsergést, hogy…..
       A "klasszikus" Hello Klitty póló mellett még két póló, vicces-csajozós-feminista-hetero-leszbikus-amitbelegondolsz tartalommal, célratörő srácoknak és bevállalós lányoknak, vagy csak a tréfa kedvéért. Vagy mert már rájöttél az…..
Hello Klitty, avagy egy rajz/logo/pólóminta/filozófia születése.Ebben a blogban nyomon követheted, hogy alakul Hello Klitty sorsa.Hello Klitty alapötletéül a japán Sanrio cég "Hello Kitty" cicája és az ismert "Renault embléma", azaz a vulva szimbólum szolgált. Cs.…..
Klitorisztán Coming soon 2009.07.17 22:59:00