Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabesz666

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az Ingyenélő 2009.08.02 17:20:00
  Kis haveri társaságunk folyamatosan bővül az öblöshangú nagydumás és a kis köpcös után is: scsaba1 kedves olvasónk érzékletesen kibontotta a Cingár alakját - mi pedig ma egy újabb, szinte minden baráti körben előforduló figurát, a mindenkin élősködő Ingyenélőt…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
Gabesz666 2009.07.13 09:34:36
Szerintem mindkét levél f@szság :) Egy-egy tulajdonságot még csak-csak rá lehet húzni a facebook magra, de a többi az hülyeség. Annó én is töröltem magam az iwiw-ről és nem azért, mert az menő. Az iwiw annó sz@r volt, ennyi. Egy kép megnézéséhez kellett 2 perc, mert olyan lassúak voltak a szerverek. Az üzenőfal tele volt baromságokkal. Amikor más közösségi portálok a fejlesztésen gondolkoztak, az iwiw az addigi funkcióit próbálta használhatóvá tenni. A számomra fontos ismerősök (értsd nem az akivel a tesóm találkozott egyszer egy fesztiválon és bejelölt) fenn vannak facebookon is. Amúgy most, hogy helyretették nagyjából az iwiw háza táján a dolgokat visszaregisztráltam.