Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rose poivre

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
rose poivre 2009.11.08 11:07:42
Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy soha nem állok be mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyre, és természetesen nem értek egyet azzal, aki ilyet tesz, és nem mozgáskorlátozott, sőt, szerintem is enyhén szólva bunkó. De! Úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál a másik ember, amíg őt nem akadályozza, addig főleg. Az, hogy úgy tett a végén, mintha el akarna gázolni, az egy más kérdés, de a provokációt nem ő kezdte, ugyanis senkinek nincs joga "önbíráskodás" címén önkényesen lefotózni valakinek az autóját, vagy magát a tulajdonost. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával az utakon és a parkolókban. Csak egy proli képes folyton azt figyelni, hogy mit csinál a másik autós. Ehhez senkinek semmi köze. Ha bűncselekményt, vagy szabálysértést tapasztal valaki, és ráér ezzel foglalkozni, mert semmi dolga, akkor keressen egy rendőrt, és jelentse fel, de nincs joga senkinek egy másik embert zaklatni, vagy provokálni, vagy, akkor, ha ilyen módon kikezd az ember valakivel, akkor viselje a következményeket. Érdekes módon ez a viselkedés elsősorban, az alsóbb társadalmi osztályokból származó emberekre jellemző (tehát, hogy "igazságosztónak" képzeli magát valaki, feljogosítva érzi magát arra, hogy belekössön egy számára idegen emberbe, akit egyszerűen elkezd zaklatni, mert szerinte, ő egy aljas rohadék, aki szégyen szemre nem tartja be a szabályokat)Nyilván ez összefügg, az alacsony intelligenciaszinttel és azzal, hogy ezeknek az embereknek, nincs saját életük,ráérnek.
rose poivre 2009.11.22 14:29:46
@nitro1: Maximálisan igaz az is amit te írtál, de szerintem egy intelligens ember soha nem fog belekötni egy idegenbe azért, mert az szerinte nem tartja be a szabályokat. A másik az, hogy ebben egy jó nagy adag irigység és rosszindulat is van, hiszen ezek az emberek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szóban forgó "szabálytalankodó"-nak milyen autója van,az mennyibe került stb. Sőt, szerintem ez jobban foglalkoztatja őket, mint maga a "cselekmény".