Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thechicme

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mrs. Beckham a napokban mutatta be új, puhább és hullámosabb frizuráját - én is megálltam egy pillanatra, akár csak a világ nagy része, hogy rá figyeljen és elemezgesse a látványt egy ideig. Nekem tetszik, lágy és nőies... valószínűleg ez is elképesztő divatcunamit indít majd…..
thechicme 2009.11.04 23:57:27
Ki gondolta volna, hogy egy szelet sárgadinnye, egy jégkrém, vagy akár egy doboz sör megihlet valakit és gyűrűt készít ezekből a finomságokból? Kicsit ugyan gyerekesek ezek a kis ékszerek (én valószínűleg nem is hordanám), azonban nagyon mókásak. A gyűrűk itt rendelhetőek…..
Lara Stone decemberben még zsebrevághat magának egy brit Vogue címlapot. Lara ezúttal csodás estélyi ruhákban látható (többek között: Dior, Valentino, Dolce&Gabbana), natúr sminkkel. A fotós Mario Testino volt, a stylist pedig Lucinda Chambers. ..
Nem tudom, hogy hol jár, mit csinál mostanában Natalie Portman, de új filmekben nem igazán láttam az utóbbi időben. Magazinokban is ritkán tűnik fel, de a V magazin novemberi/decemberi számának címlapjára mégis őt választották. Ráadásul nem is egy, hanem kapásból 3…..
A Beckham-házaspár rálelt a tökéletes háziállatra, vagy legalábbis a legtrendibb, otthon tartható állatkákra: a törpe-malacokra. Egyből kettőt is vásároltak, darabját 700 £-ért (kb. 210.000 Ft). Az állatok nevén még vitázik a pár, Victoria ugyanis közeli…..
thechicme 2009.11.04 22:14:17
Mostanában leszoktam a citromdíj osztogatásáról - talán magasabb lett az inger-küszöböm? Mára azonban találtam egy karkötőt, amely méltó rá, hogy kitüntessük. Roberto Cavalli tervezte, pink színű, bőrből készült, és arany biz-bazok lógnak le róla (egy hópehely-szerűség,…..
Fergie az augusztusi Marie Claire címlapján.Szegény, túl kemény csajos, túl agresszív a külseje és a vonásain sajnos a photoshopperek sem lágyítottak.....
thechicme 2009.07.13 15:57:39
@quika: arra a második képre gondolsz, amelyiken masnis karkötőt visel? az szerintem nagyon gáz, olyan nagy feje van.. talán az utolsó kép és a harmadik fogyasztható. nem egy covergirl-típus, az tuti..