Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsooofi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófia1 a Gossip Girlből küldött egy találatot, aminek szerintem mindenképpen a véleményes hétvégén van a helye.Ismét zsofia1 vagyok. :) Egy újabb félrefordításra bukkantam.Barátnőmmel elkezdtük a Gossip Girl c. sorozatot. Az eredeti DVD-n nézegettük a rész címeket,…..
Style & Budapest Timi, 30 2010.04.01 20:01:00
Timi gyönyörű nagyestélyiket, báliruhákat és menyasszonyi ruhákat tervez, a honlapját itt találjátok:  http://myrdinfashion.com/Fotó: Kirschner Anna ( http://annakirschner.com/ ) BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial }garbó: Káprázatkabát:…..
Prinz Dani legújabb levelében alaposabban megismertet minket az amerikai egyetemekkel, megtudhatjuk tőle, hogy a nagy vizen túl sem fenékig tejfel az élet, de egy jobban átgondolt és gördülékenyebben működő rendszerrel ismerkedhetünk meg. Bővebben az amerikai egyetemekrőlAz…..
Style & Budapest Karesz, 21 2010.03.30 09:39:00
Fotó: Kirschner Anna (http://annakirschner.com/)     BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial } sapka, táska: Londonból fülbevaló: Londonból napszemüveg: Ray Ban kabát, felső: H&M öv: turi nadrág: New Yorker cipő: Tisza..
zsooofi 2010.04.01 20:10:32
Ellenőrző Zoli, nincs pénz! 2010.03.17 08:00:00
Olvasónk az Indexen megjelent, Pokorni Zoltánnal készült interjúra reagál röviden. Az oktatáshoz pénz kell, azzal nagyon sok problémát meg lehetne oldani, de hogy honnan is kellene annak a pénznek jönnie, illetve, hogy szándékában áll-e a Fidesznek több pénzt tenni az oktatásba,…..
zsooofi 2010.03.18 02:35:59
@zizizuzu: "Pl, az egyik diákom országos szakmai versenyen az első 3-ban jutott tovább a döntőbe. HH-s gyerek, ÉK-Borsodból.
Vegyünk egy másik gyerkőcöt mondjuk Budáról, aki szintén itt jutott be. Melyik kolléga végzett jobb munkát? " - Ennél hülyébb feladványt is régen hallottam. Attól, hogy HH-s, lehet okosabb gyerek. Csalódott vagyok...

Kíváncsi leszek a programra, ha van olyan. Pozitívan várom, VALAMI biztos fog történni! :-)
zsooofi 2010.03.18 23:52:43
@zizizuzu: Oké, jogos, én értelmeztem félre. Azt hittem, ez egy költői kérdés volt. De köszi:)
Prinz Dani önálló posztban válaszol a kommentekben felmerülő kérdésekre, meglátásokra, nem mintha olyan sok ellenvélemény merült volna fel a tegnapi poszt kapcsán, de Dani szerint maradtak a tisztázandó részletek.Miután elolvastam a hozzászólásokat, amik a cikkemhez érkeztek,…..
Az iskolai lopásokkal szemben mindenki tehetetlen, a diákok szétszórtak és nem vigyáznak az értékeikre, a portás gyakran tehetetlen, a tanárnak pedig se ideje, se eszköze megoldani ezeket a kellemetlen helyzeteket. Jó ötletnek tűnt az Iskola Rendőre kezdeményezés, de ahogy…..
Hosszas kihagyás után ismét a görög mitológia ágas-bogas történeteihez térünk vissza, ezúttal egy olyan sztorival, amely elejének hasonmását szinte mindenki ismeri, ugyancsak ókori forrásból. Nem lesz nehéz rájönni, kire-mire gondolok, de inkább rátok hagyom, hogy…..
Against Scientology Kritika 2010.02.18 20:58:00
3 napja uzemel a blog.Megkaptam az elso kritikat,miszerint nem tudok irni es "igenytelenul" ,nem hasznalok ekezetet.Nos ,ez nem szepirodalom,nem akarok senkit lenyugozni a szokincsemmel,frazisaimmal,pusztan tenyeket kozlok az en sajat stilusomban.Van akiknek ezek az informaciok…..
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
Hehej. Ezzel a bloggal szeretnem gyarapitani az anti scientologia oldalak magyar taborat, tobbnyire "leaked" ,angolrol magyarra forditott belso anyaggal. Szivesen varok esetleges tars szerzot is,kivaltkepp ,hogy nincs magyar billentyuzetem. En szemely szerint hivatalos SP vagyok,illetve…..
Paris Hilton twitter-oldalán tette közzé a lentebb látható fotót, melyen Marilyn Monroe-nak sminkelte (sminkeltette) magát. Állítólag legújabb parfümjének kampányában szerepel majd Marilynnek öltözve... vajon jobban fogy majd így az az illat? Kötve hiszem. ..
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
Épp itt az ideje, hogy folytatásos Trisztán-„regényünket” újabb epizóddal gazdagítsuk, mielőtt még végleg feledésbe merülne. Még jó, hogy sosem húzzuk el a kufircokat annyira, hogy egyszer is rajtakapjanak, nem gondolod? Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Márk király…..
Az egyetlen ferfi, aki fontos volt neki, mar nincs tobbe. Probaltam megbeszelni, hogy ezt megis hogy gondolja, meg ennel oszintebbnek tunt az egyutt toltott ido. Total kikeszultem, a siras hataran voltam.. de hiaba, nem sikerult job belatasra teritenem - ezzel gyakorlatilag ki is rakta a szuromet.A…..
Bár én most Madridban vagyok, azért nem feledkeztem meg kedves blogger-társamról, Virgogirl-ről, akinek ezúton szeretnék nagyon boldog 29. születésnapot kívánni.Durranjanak hát azok a pezsgős üvegek!És mit ad a véletlen, én is éppen ezen a napon születtem, pontosan 29 éve…..
Adriana Lima szemtelenül fiatalon, leginkább félpucéran. Mostanában már nincs szüksége ilyen jellegű fotókra... legalábbis nem igazán láttam az utóbbi időben meztelen képeket róla. ..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..