Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozlovv

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hiányról szeretnék most szólni, mely mindannyiunk életében jelen van és amit bőrünkön, vagy inkább szívünkben érzünk minden pillanatban. Persze nem szívesen veszünk tudomást róla. A nagy loholásban általában nincs is rá idő, de itt van és hat. Ha nem veszek róla tudomást…..
Half Pécs Squad Antichrist (2009) 2009.12.28 20:25:00
dzsoni:Akkor fussuk le gyorsan a megszokott köröket... Az Antikrisztus a dán, magát istennek valló Lars von Trier legújabb filmje, amely - természetesen - botrányfilmre sikeredett, Cannes-ban inkább gyűlölték, mint nem (érdekes, a skandináv kritikusok imádták...) és közönségét…..
kozlovv 2010.01.03 01:33:58
huuu sräcok. ezt mar szeretem. van elet itt! (bar bevallom nem olvastam vegig az osszes kommentet.) a filmrol annyit, hogy en is rajongo vagyok, a kritikarol meg annyit, hogy a "filmbuzizas" meg bolcseszkedes, stb. telleg nem kell, altalaban es foleg nem egy ilyen helyen, de vannak esetek amikor nehezen megkerulheto. mint pl. ez is. en mar nem is fuznek sokat hozza, kb. minden elhangzott. de: mindenkinek a no a hangsulyosabb, ami mondjuk ertheto, mert o vallal durvabb dolgokat, stb. de pl. nekem a faszi is eleg satani eppen a higgadtsagaval es hideg racionalizmusaval. a no is mondja, hogy mindig ilyen tavolsagtarto volt, de ja ferfi-principium, ok. amugy nem hiszem, h a no a satan inkarnacioja (avatarja) - antikrisztus. hanem eppen ez az agybaszo, embertelen atmoszfera, meg mindaz, ami nem emberi - az allatias osztonok, vagyak stb. ami mindannyiunkban manifesztalodik idonkent. ha krisztus volt az, aki az ultimate emberseg mikentjet hirdette es valositotta meg, akkor ennek ellentete az, ami nem "nez az egre", nem akarja vallalni a fajdalmat, inkabb baszni akar csak es stb. ez a kaosz. demoni kaosz. az embertol fuggelten vilag lehet, hogy ilyen. a csaj gondlom ezzel nez szembe, ahelyett, h rajonne, hogy a ferje egy teljesen szemelytelen, absztrakt, szcientifikus szakbarbar es menjen mar a picsaba. a gyerekre rosszul feladott cipo para. ok. kiforditottsag, "vmi nem stimmel" de igy konkretabb otlete van vkinek? nemtom melyik a jo es rossz (jobb-bal?) ahh.. kicsit osszevissza lett ez a komment bocs. faradt vok.
Imádom az őszt, na! Talán a leglíraibb évszak. Meg lehetne vizsgálni, hogy mint időtoposz melyik évszak (hónapo) jelenik meg leggyakrabban a "költészetben".. az ősz szerintem simán esélyes! Na posztolom a tegnap este termését!  Nem szereted a verseket.Miért? -…..
kozlovv 2009.12.08 11:10:25
@tothbarbi: amennyit en petri gyorgybol lattam, azt mondom zsenialis, ezert es mert amugy nem tul sokat lattam belole, furcsallom, hogy o jutott eszedbe, mindenestre koszonom a hozzaszolast. eleg gyengek, de nem is fektettem belejuk energiat. tkp. csak ugy egy este muszaj volt, vmit csinalnom. vagod.. :)
 Higgadtnak lenni. Higgadtság, fél egészség... Nem, ez így csak üres szellemeskedés. Az elragadtatás kizár, a higgadtság közel engedi, azt, ami máskülönben észrevétlen maradna. A higgadt figyelme tágabb.Megjelenni annyi, mint elkülönülni - írja Goethe. Nem kívánok…..
 Úgy érzem elég teát ittam ahhoz és elég gané napom van ahhoz, hogy beszámoljak egy nem ropogós, de azért friss filmélményemről. Egyébként szívem szerint kövér idézőjelek közé pakolnám a "film" szócskát. A történet egy átlagos csütörtök estén…..
Pitbull-lecsó Újabb közmondások 2009.05.31 19:17:00
Bolond lukból büdös szél fúj.Csalánba nem üt a Tyson.Egyik VB, másik EB.Kicsi a Bors, de Kiszel Tünde a címlapon kicsit erős.Más kárán tanul az okos prostituált.Nem eszik olyan forrón a Kásás Tamást.Addig nyújtózkodj a takaródér', amíg el nem éred!A kecske is megdöglik, a…..
Végtelenül kiábrándultunk. Én biztosan. De ezen nincs is sok csodálkozni való. Becsaptak minket. Kik is? Becsaptuk volna magunkat? Érdekes gondolat-csíra kezd bennem gyökeret ereszteni, sőt szárba szökkeni. Egyetemista vagyok, ha az is maradok, tudós lesz belőlem. Pszichológus, de ez…..
Az embernek saját boldogsága érdekében lépéseket tennie fölösleges és teljesen értelmetlen. Sőt, nem is szabad.Ennek a radikális kijelentésnek a hátterében rejtetten az az axióma áll, hogy senki sem üdvözülhet, amíg egyetlen ember is él, aki szenved. A keleti…..