Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theiresias

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sem rossz,pláne az tetszik ahogy a műsor vezető próbálkozik.:-)                           Meg ahogy Karácsony Gergő megmondja.pl."Az LMP-s szavazók nem…..
theiresias 2010.04.17 19:21:56
@geucsa: Bocsi,ha azt a látszatot keltettem hogy fölényeskedek,nem ált szándékomban,és nem is érteném miért tenném ezt.Pusztán annak a véleményemnek szerettem volna hangot adni,hogy addig amíg nem tartották valószínünek, hogy az LMP bekerül a parlamentbe,voltunk minden,mindenhonnan.
Most hogy másképp alakultak egy picit(és a picit aláhúzva) a dolgok, már kíváncsiak a 'mi' véleményünkre is.
Respect Karácsony Gergőnek hogy egyáltalán elment.
Persze egyben kötelessége is,hisz egy közszereplő sohasem önmagát képviseli(jó esetben),ha nem az 'ügyet', a választó polgárokat.
Egyébként nagyon szívesen veszünk és megköszönünk minden jobbítószándékú kritikát,észrevételt,sőt ötletet is.Köszönötettel:theri
theiresias 2010.04.17 19:27:17
@geucsa: Karácsony Gergő sem azt mondja hogy az LMP-s szavazók,ne szavazzanak ebben a helyzetben máshová.Azt mondja hogy hogy az LMP nem akarja megmondani a szavazóknak hogy hová szavazzanak mert ők már felnőtt emberek és eltudják azt dönteni.Azt is mondja hogy a Fidesz 2/3-os többsége természetessen az LMP-nek sem érdeke.
Köszönettel:Theri
 "A környezetvédelem, a zöld-, posztindusztriális elméletek a hetvenes-nyolvanas évek technológiai megközelítését követően kiléptek a szűk, szakpolitikai keretekből, és filozófiai, etikai, szociológiai, pszichológiai megalapozottságú "alternatív"…..
LMP Vas Megye Visszalépjünk? 2010.04.14 17:08:44
theiresias 2010.04.16 00:33:26
LMP Vas Megye irodalom2 2009.09.01 20:49:00
 Vagy.Itt van egy másik a kedvenceim közül. Nem csinálnak csodát ezek a szövegek.Sajnos.Csak egyszerű de még is fontos dolgokat fogalmaznak meg, és ismételgetik őket. Nem hagynak „bennünket” nyugodtan aludni. Világossá teszik, hogy a környezet védelem, csak egy…..
LMP Vas Megye Irodalom1 2009.09.01 20:20:14
Sziasztok, szívesen készítenék ezen a helyen egy könyvajánlót, pusztán azért mert nagyon sok tévedés van még szerintem azzal kapcsolatban, hogy mi fán terem is az LMP. Sokan nagyon leszűkítik az LMP úgymond „tevékenységi körét”, teszik ezt mert más az érdekük(de…..