Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igaz juhász

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A polgármester márpedig olyan, hogy az nem lop. Nem hazudik, nem csal. Sem helyből, sem nekifutásból!” – ennek a kijelentésének a súlyát azonnal megértette mindenki, mert a hangadónak két szabadrúgása sem jött össze a mérkőzésen. Sem helyből, sem…..
Igaz juhász 2009.08.03 13:47:47
Két világbajnok, két teljesen eltérő módon megszerzett aranyérem, de a himnusz és az érem mégis ugyanolyan fényes. Mit csinált ez a vagány kislány, te jó ég. Úgy verte el világot, mint annak idején Darnyi Tamás. Az pedig már nagyon magyaros, hogy az egyik kis híján abbahagyta,…..
Egyelőre ez a legalja. A szerencsésen egynyári Tik-Tak zenekar Fránya csengő című száma 3 percben összegez mindent, amitől a ’90-es évekbeli popzene rossz volt. Zoltán Erika menedzselte, akinek önmagában elévülhetetlen bűnei vannak, kiskorúakat dolgoztattak benne, a szám…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Igaz juhász 2009.07.25 16:24:22
Igaz juhász 2009.07.25 18:21:34
@Zabkása: Lehet, de ha egy sérült agy kap még egy ütést...
Hát nem tudom...
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
Igaz juhász 2009.07.24 20:50:53
@Martian: .JPG Erzsébet?? :)
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..