Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyoridavid

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Szarmagyarnaklenni, a Kárpát-medencei tumblisták legnagyobb photoshopművésze, a Duce & Gabona, a Ludas Bajnai a Raiffeisen-kampányban, a Playstation 3-as C. Ronaldo című felejthetetlen művek alkotója ismét odacsap...
gyoridavid 2010.01.21 22:42:21
 Miután feltelepült a rendszer gondolom észrevettétek, hogy egy bitnami rubystack nevű icon került az asztalra(vagy a start menübe, attól függ, hogyan állítottad be). Indítás után egy parancssor indul el, megnyitva a projekt mappánkat.Készítsük el az első kis programunkat,…..
Gondolom akit érdekel a rails annak van egy kis fogalma a rendszerről. Én erről nem szeretnék írni, inkább belecsapok a lecsóba és rögtön feltelepítjük a keretrendszert windowsra. Aki esetleg mégis szeretne olvasni egy kicsit bővebben az alapokról annak ajánlok egy Weblabor-on…..