Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audifan

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Audifan 2011.02.16 08:04:54
@''autónepper.'': Most autókról beszélgetünk nem BMW-röl :)))
A régebbi A8-asaim nekem is bekajálták a 20litert városban.Az S8 is kemény dugóban fogyaszt ennyit.Én ha figyelted országútról beszéltem és ott bármilyen hihetetlen 11-12-böl erölködés nélkül elmegy.A motorok fejlődnek és a korábbi kiadású 4.2V8-al nem emlithetők egy lapon.Ez olyan mintha a karburátoros motorokat akarnád az injektorosokkal összevetni.
Kölcsönadom neked egy hétvégére és megbizonyosodhatsz róla.
Audifan 2011.02.16 12:34:42
@Shadowbull: Nem ő egy hazaáruló kommunista volt.Kötél vagy golyó jár neki nem védelem és nem jó autó.
Szeretjük a számokat. Bár betűkkel dolgozunk, mégis a számok mondják meg nekünk, hogy az, amit csinálunk, érdekli-e azokat, akiknek csináljuk. Éppen ezért a hétfői értekezletek második felében mindig végigvesszük, hogy előző héten írt cikkeink hogyan teljesítettek. Ez úgy…..
Audifan 2010.01.01 11:33:48
Mivel az egyik legjobb és nagy történelemmel rendelkező autógyár jó hogy beszélnek róla. Rengeteg új autó,fejlesztések stb. Mercikről is van hír. Audiról meg mi legyen amikor most megjelent az uj A8 elötte nem sok új autót ,szériát hoztak ki mostanában. Na mind1. BUÉK mindenkinek!

Látod megint a BMW fene nagy fontosságáról írsz.Ezt senki nem vitatja.Én azt írtam,hogy van számtalan érdekes és jó autómárka akikkel lehetne foglalkozni.
Egyébként a BMW egyáltalán nem akkora ász mint magyaroszágon pár lúzer azt felfújja.Múltja van Henry Fordnak is nézd meg az autóit ma.A BMW sok olyan fejlesztést nélkülöz amiben az Audi már a 80-as években úttörő volt.Hallottál az Audi200 quattroról?Ma is vigyázban állnak előtte.A BMW-k pedig elég szervízigényes megbízhatatlan autók.Csak ezért gondolom,hogy nem érdemlik meg a figyelem középpontját.
A Mercikről is szívesen olvasnánk néha,A Japánok is tudnak autót gyártani nem kell hogy pár baseball sapkás buzi köcsög uralja a sablonszar autójával a TC-t.És most elnézést ha valakit megsértettem vagy eltaláltam nem ez volt a célom,de nézzétek meg hogy tisztes küllemű embert már nem látsz BMW-ből kiszállni.Egy barátomnak tetszettek a bömösök,de azt mondta mivel ő nem bűnőző Japán autót vett inkább stb.
Ami az A8 előtti új szériákra vonatkozik,te Konzumidióta vagy?Kéthetente bemuttanak egy új tipust és nem ilyen Bangle féle harckocsi századokat.Lehetne ezt a témát rágni tovább...Na sziasztok.BUÉK!
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...