Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dartvader

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szidjuk, mert szidjuk. Szidjuk mert barmok hoznak értelmetlen döntéseket - legtöbbször. De most láthatjuk, hogy néha értelme is van - de persze a pénz fog beszélni továbbra is. Az ORTT-ről beszélek. -Tizenkét órás - déltől éjfélig tartó - képernyő-elsötétítéssel büntette…..
Nem fogjátok elhinni, mi történt már megint, én sem nagyon akartam. "Békéscsabán, csütörtök este 10 órakor egy kismama levest és tortillát rendelt egy ételt szállító cégtől, mert aznap nem bírt főzni. A futár időben ki is szállította a vacsorát, majd miután elment,…..
dartvader 2009.07.14 19:26:52
dartvader 2009.07.14 17:48:25
@Ivanhoe: ersze a magyar ember meg haljon éhen mer ilyen emberekre költik a megkeresett pénzünket segékly formájában havonta több 10milliárdot...zárójelben hogy a margithíd felújítására szívesebben adnám...
"Mit hozott ma a postás?" nyitotta ki az egyik kedves olvasónk a postaládáját... És valami egészen furcsa dolog eset ki ... AdóManó, az Apeh új figurája ugrott elő, az Adókalauz aktuális számának részeként... "Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég…..