Regisztráció Blogot indítok
Adatok
вирус

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
Csak ha valaki még kételkedett volna szavaimban, mikor azt mondtam, hogy a zombik Achmedre hasonlítanak. Mr Zombi második pupilláját egyébként azóta is keresi. ..
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
вирус 2010.02.23 16:11:42
@Geri11: " Csak van, aki továbbtanul."pff ez meg hpgy ön ide????????és miből gondolod hogy rendőrnek megyek amugy pedig ha tudni akarod Call of duty MW2 vel játszok ,meg mass effect 1-2 vel ,Battlefield Bad company 2 már megvan és azzal is tolom(sikerült németből beszereznem)Valve rajongó vok imádom az összes játékukat CSaka TF2nem mert nagyon gagyi!!!!!!jah és attól nem lesz igazad hogy személyeskedsz,és nem vagyok hülye attól hogy eltér a véleményünk szal picit elgondolkozhatnál
@dobi100: MIből gondolod hogy okosnak hiszem magyam?????????Amugy sztem azok amikkel játszom mind jók (COD:MW2,ME1-2,L4D1-2,BF:BC2,COMPANYOF HEROES.ÉS az összes medal of honor
Nemcopyz készített egy kis videót, köszi :) Ha már itt tartunk, hamarosan kezdődik az utolsó Lost évad, úgyhogy készüljetek ;)  ..
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
"ttony33" elkészített egyszer egy kiegészítő videót az én Heat Episode 1-es szösszenetemre. Elmagyaráz pár dolgot, amit akkor még nem tudtam, mint pl a Heat mint olyan nem is létezik, hanem a Cube nevű ingyenes játék árusított szégyene.  2. rész (3 perces)..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
вирус 2009.07.12 14:13:52
вирус 2009.07.13 19:14:21
@kocsolas: kiaza piritof ???????????és mit csinál????, nemértelek -.-"
kérlek fejtsd ki bővebben