Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomax

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..
Nomax 2012.07.21 11:31:11
@bpetya75: Nekem nem csak, az a problémám, hogy a megszerzett tudással, kb szart se érek itthon, az elvégzett munkáért éhbért kapnak az emberek és stb, maga az egész ország mentalitása, meg az a morál ami itthon van, egyre nagyobb bajok vannak a fejekben és ez készít ki teljesen, ezen pedig, még az sem segítene, ha mi lennék "Közép-Európa Svájca" egyszerűen nem tudnánk mit kezdeni a jóléttel ha lenne..., ugyan úgy megdögölhetne a szomszéd tehene
 *Ötensön! Iwiw körüzenet formájában is ki szoktuk küldeni a blog friss posztjait, de az Iwiw nem szaggatja az istrángot, haogy hamar juttassa el az hozzátok. Ez a post például 2 hetet késett, mint Iwiw-klub körüzenet. Úgyhogy nem Mi buggyantunk meg teljesen, hogy egy régmúlt…..