Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hank_the_freak

163 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt subba! Szeretném ha megnéznétek egy fantasztikus remekművet, ami engem megbotránkoztatott. A durva az az egészben, hogy ezzel az emberrel egy előadásra járok nap mint nap. A videót saját maga rakta fel, nem tudom milyen célból. ui.: Tök flesh mikor egyszerre nézik ezt…..
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
hank_the_freak 2008.07.12 08:00:55
Nekem ez ma akadt a szemembe:

index.hu/politika/belfold/rudas080708/

No ilyenkor kellene pl. azonnali hatállyal bezáratni a Rudast...
Vagy - alternatívát kínálok - a verekedőket átadni a rendőrségnek. Ez esetben elkerülhető lenne a bezáratás.
Valakinek illene már valahogy így rendet tenni, mert ez a söpredék tényleg el fogja hinni, hogy mindent megtehet. 2006 óta erre nevelik őket.
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Mert valahol elrontottuk. Sőt. Elkúrtuk, ugye.A többes szám első személyű rejtett alany itt nem véletlen. Mert itt nem csak róluk van szó, ez bizony vastagon a mi sarunk is. Mi szavaztunk rájuk, mi viseltük el, vagy mi nem tudtuk megakadályozni az ő hülyeségeiket, mi nem…..
Annak örömére, hogy egy hónapnyi blogolás után magamtól rájöttem az arcpirítóan egyszerű módszerre, amellyel videókat illeszthetek az oldalba, összegyűjtöttem egy csokor rendbontást Belgrádban. A mozizás után pedig arra keresem a választ, hogy miért vált ennyire erőszakos…..
Koszovó önmagában nem lenne nagy dolog, nagy probléma. Mármint nekünk, a szerbek nyilván más lapra tartoznak, de erről később. Egyetlen nagy problémánk van Koszovóval: mindannak ellenére, amit sokan próbálnak bebizonyítani, izoláltan jelentkező balkáni probléma nincs. Ahogyan…..
Villete Magyar Méd(e)ia 2008.02.18 19:09:00
Egy. Itt van ma az azeri elnök olajügyekben tárgyalni. A webradio.hu-nak sikerült a következőképpen interpretálni a hírt a Független Hírügynökségre hivatkozva:Ekkora hülyeség mellett Baku kisbetűvel való írása már fel sem tűnik. Ezek után simán lehetne Magenheim doki a nemzet…..
Villete Panasz 2008.01.13 12:20:00
Itt nálunk Magyarisztánban az a helyzet, hogy csak akkor csodálkozunk rá valamire, ha halomban bekövetkezik. Általában az is gyorsan elmúlik, de még ehhez a kis odafigyeléshez is kell egy-két tragikus eset. Nekünk Mohács kell, mondhatnám. Pontosan ez az eset a gyerekek általi…..
Villete Paul Potts 2007.12.23 20:09:00
A sok-sok hiány pótlása előtt muszáj még egy elképesztő dolgot mutatnom. Én is ma láttam, Marci barátom jóvoltából. Paul Potts, mobiltelefon-eladó, akinek a neve olyan, mintha sok kambodzsai diktátor állna előttünk, a Britain's got talent nevű, Megasztár-szerű tehetségkutató…..
Villete Just another day 2008.01.07 14:53:00
Hogy mennyi hülyeséggel szembesül az ember egy átlagos munkanap alatt! Szombaton beültem a mikrofon mögé, és az asztalon egy maxira esett a pillantásom, és egy szörnyűségre bukkantam - emos tinizenekar, és még ismeretlenek! Hogy már a No Thanx-t is másolják (legalábbis…..
Villete Diamonds are forever? 2008.01.05 10:30:00
Ha már annyit foglalkoztam itt mostanában különböző politikusokkal, álljon itt egy kis bemutatás egy kevésbé ismert úriemberről, a világ és az utóbbi 15 év egyik legnagyobb lúzeréről. Tessék hangosan kacagni rajta.Valentine Strasser, aki minden bizonnyal a Michael Jacksonéhoz…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
hank_the_freak 2008.01.05 07:23:32
Kutya nagy titok
(Stay)

www.filmkatalogus.hu/Kutya-nagy-titok--f20497

A film úgy kezdődik, hogy egy csaj, fehér foltokkal az arcán azt mondja: "Igen. A főiskolán leszoptam a kutyámat!" - na itt hagytam abba.


flimo13 2008.01.05. 04:27:44
egy ötlet: Nyolcadik utas a forró csoki
:D
Villete Keresztes 2007.12.29 09:37:00
A gonoszkodó megjegyzések előtt előrebocsátom, hogy azért most, azért őt, mert a 168 Óra levelezői, a Demokrata újságírói, Mikola István és Kóka János mellett a teljesen síkbuta Semjén Zsoltot tartom az egyik legirritálóbb politikai jelenségnek. A Fideszben Navracsics…..
Villete Nekrológ 2007.12.28 09:53:00
"Afganisztán, Pakisztán, no és aztán, hát aztán?" - mondogatta régebben nagyanyám. Más kérdés, hogy sajnos ezt már régóta nem lehet mondani, a tegnapi történések után pedig még egy jó ideig nem is lehet majd.Emlékszem, hol láttam először Benazir Bhuttot. Nyolc éves…..
Villete Egyre csak jobb 2007.12.16 15:46:00
A bejegyzés címe pedig Bécsre vonatkozik. A furcsa az, hogy bár minden évben ott vagyok adventkor, minden évben más arcát mutatja a város. Persze lehet, hogy csak azért, mert minden évben mással, másért megyek. Idén a romantika van soron - többek közt. Borzalmasan hideg van, esik a…..
Villete A Balkán angyala 2007.12.09 22:10:00
Másfél hónapja éppen munkaköri kötelességemet láttam el a macedón hírek átböngészésével, és meg voltam lepve. Macedóniában egy héten keresztül semmi másról nem szóltak a hírek, mint egy fiatalember haláláról. Tose Proeszkinek hívták. 26 éves volt, és amellett, amit…..
Villete Backdoor a BCE-n 2007.12.02 16:07:00
Ez már nekem is eszembe jutott, csak sosem volt nálam toll. De gratulálok a kedves diáktársamnak, aki megtette, meg persze a könyvtár mély technikai tudású személyzetének, akik lehetővé tették. Ismét egy adalék a ronda új épülethez.PS: rövidlátóknak - a szöveg: "én azt…..
Prága felülmúlta a várakozásaimat. Szinte közhely, hogy oda egyszer aztán tényleg mindenkinek el kell mennie, főleg ha egyetemista, de most már megerősíthetem, hogy tényleg. A Moldovában szerzett jó kapcsolatoknak köszönhetően Pavel intéz szállást, nekem csak a buszra kell…..
Villete Előterjesztés 2007.10.22 20:26:00
Aki rombol, verekszik, elfogni, megverni, lecsukni, amelyiknél molotov-koktél van, bilincsbe verni. Amíg végre belátja, hogy nem ő a többség.Mert ez itt a baj.Tóta W. írta, hogy ezek olyan kisebbség, mint a cigányok, csak kevesebben vannak. Viszont nagyobb balhét csinálnak - a…..
A múlt héten akartam írni egy bejegyzést arról, hogy közeledik egy újabb berni tragédia. Tudjátok, 1954. Mikor az ember igazságérzete azt diktálja, hogy csak egyféleképpen történhetnek a dolgok. Hogy ha máshogy történnek, akkor nincs isten, akkor nincs igazság... Mint abban a…..