Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamicicami

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almomban kirandulni mentunk par itteni baratommal. Konkretan nem emlekszem, kikkel, csak tudtam, hogy innen mentunk oda, ahol voltunk. Hegyekbe, magasra, szep volt, de nem Amerikaban. Szlovakianak kellett lennie, mert tudtam, del fele, a tobbi hegyen tul, az mar ott Magarorszag. Gyonyoru volt, lent…..
Legalabbis ezzel biztatom magam. Amikor igy nem nagyon tortenik semmi, csak hosszu orakat ulok az eloadasokon es elfaradva visszajovok a szobaba, neha arra gondolok, haza kene menni. Aztan rajovok, hogy most ez a haza. De holnaptol szerencsere lesz a sulin kivul mas is. Ugyertem, az egyetem keretein…..
Amerikába jöttem Alkotoi valsag 2009.09.23 04:46:00
Haboruban hallgatnak a muzsak.Tobb okbol lesz izgalmas a most kovetkezo idoszak. Az egyik, hogy mint utobb kiderult, kegyetlenul sokat kell olvasnom. De tenyleg. Volt par oram es mindegyiken kiosztottak egy-egy konyv negyedet, felet, stb. Ugyhogy most sajnos olyanokra kell kenyszeritenem magam, hogy…..
Amerikába jöttem Mertekek 2009.08.28 18:29:00
Mint mar emlitettem itt minden hatalmas, itt mindenki kedves es lassan ugyerzem, itt minden tulzas.Tegnap mar nem birtam magammal, delutan elmentem setalni egy korre. A figyelmeztetesnek, miszerint a vasuton tul ne menjek, mert arra van a getto, eleget tettem, de idonkent elgondolkoztam milyen pici…..
viharvert romboló 23 nap 2009.06.10 05:20:00
Mit csinál Vero most?Először is főállásban-türelmetlenül-szakadatlanul várja kis szerelmét, Gy-t, aki - a Jó Isten segedelmével - 23 nap múlva érkezik. Vero készül, tisztogat, vásárolgat, epilál, terveket sző, otthont teremt és álmodozik. Rekesszel vesz dolgokból. Minden…..