Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuore

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
A február végéről elhalasztott bajnoki mérkőzést hét közben pótolta a Juventus, s az Atalanta fölött aratott győzelemmel már négy pontra növelte előnyét az üldöző Napolival szemben. A címvédő most az újonc SPAL otthonába látogatva tehet újabb lépést a torinói klub történetének harminchatodik…..
A formáját kereső Juventus két gyengére sikerült bajnoki mérkőzést követően tér vissza a nemzetközi színtérre, s szerda este a Sporting CP csapatát fogadja majd az Allianz Stadiumban. A lisszaboni együttes elleni hazai Bajnokok Ligája.mérkőzésen nem lehet más a cél, mint a…..
cuore 2017.10.18 19:29:56
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét váratlan eredményességgel kezdő Juventus éppen az előzetesen a D-jelű négyes leggyengébb tagjának vélt Borussia Mönchengladbachot fogadva hagyta veszni első pontjait a sorozatban, s a torinóiaknak most a német csapat vendégeként kellene győzelmet…..
A jelenleg Indiában, a Delhi Dynamos együttesénél légióskodó klublegenda, Alessandro Del Piero ügyében az elmúlt hét során megszólalt az egykori csapattárs, Alessio Tacchinardi, aki azon véleményének adott hangot, hogy a tízesnek sorsszerűen vissza kell térnie egykori sikerei…..
cuore 2014.11.18 09:15:34
@babo0410:
sziasztok
évek óta olvasója vagyok az oldalnak de ez az első hozászolásom de már régen kikívánkozik belőlem
babo minden tiszteletem a tiéd, évek óta nem szünő lelkesedéssel harcolsz ezekkel az állítólagos JUVE drukker fikagépekkel
további tenger sok türelmet és erőt kívánok ehez
forza JUVE és babo
Antonio Conte 20 fős keretet hirdetett az AS Roma elleni, idegenbeli bajnoki találkozóra. Claudio Marchisio és Federico Peluso eltiltás miatt hiányzoznak majd az Öreg Hölgy keretéből, míg Kwadwo Asamoah, aki válogatottbeli kötelezettsége miatt a 2013-as esztendőben még egyetlen…..
A Juventus kijelölte 21 fős keretét az Genoa elleni hazai bajnoki találkozóra. A sérüléssel bajlódó Giorgio Chiellini, Nicklas Bendtner és Andrea Pirlo kihagyja a találkozót. A klub Primavera csapatának tehetséges támadója, Stefano Beltrame ismét meghívót kapott a mérkőzésre…..
cuore 2013.01.26 23:04:52
@babo0410: rendeben igazad van DE én nem azért nézek meccsett hogy az ellenfelek botlásának örüljek hanem azért hogy a csapatom játékát élvezzem és azt mostánában nem igen lehet mindig csak felbosszant hiába rakok ellenünk pénzt én nem akarok a juvén jol járni inkább vesszenek a tippek

mindjárt felrobbanok....... sokadszor az utobbi idöben
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...
cuore 2009.07.12 10:53:37
@akarki:
nem tévedsz csak sajnos nem DE-DION csak 1 késöbbi leszármazottja
cuore 2009.07.12 11:50:38
@Bambano:
azt még tedd hozzá hogy gyakran "AZ UTAT ARRA HASZNÁLJÁK AMIRE VALO" autos társak miatt
aki vadul megy az messziröl látszik és számit rá az ember ,de az ovatos teszetosza soförök gyakran csinálnak elöre nem kiszámithato váratlan manöver
cuore 2009.07.12 10:50:19
@akarki:
nem tévedsz de sajnos nem DE-DION csak 1 modernebb leszármazottja

Amanitin2
gondolom azokat nevezed idiotának akik a közutat nem "CSAK" közlekedésre használják
tudod a mi fajtánk közlekedés közben még élvezik is azt
sajnálom hogy a te fajtádnak ez a fajta élvezet kimarad az életéböl
hidd el lehet ezt is ésszel csinálni mint mindent