Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thehebrewhammer (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy az amerikai vagy az orosz titkosszolgálatok szemrebbenés nélkül képesek bárkit eltenni láb alól, aki terveik útjába áll – minden konteós tudja. Azt viszont, hogy a sokkal gentlemanebb reputációnak örvendő brit szervízesek sem hezitálnak, ha valaki Őfelsége…..
thehebrewhammer (törölt) 2009.07.16 18:00:17
Azt irja az Index:
"Privát számítógépének levelesládájából viszont több gyanús e-mait is előkerült. Az egyiket Judith Millernek, a New York Times újságírójának küldte, aki szakértőként használta Kellyt a bioterrorizmusról szóló készülő könyvéhez. A férfi a levélben virágnyelven fogalmazta meg, fenyegetve érzi magát."

...ez igaz is - ugyanakkor a Guardian emlitette, Richard Sambrook lemondasakor, hogy a hirszerkesztok fonoke szemelyes erintettseg miatt mondott le.
Ez a szemelyes erintettseg pont egy ugyanilyen "levelezes" volt. Kelly, gondolom en, realizalta, hogy a kollegai, akik erintettek voltak - sorra tunnek el rovidebb, hoszabb "nyaralasokra", nem beszelnek vele (Kelly tualjdonkeppen paria lett - a kutya nem akart melette allni ... in case if shit hits the fan...)...
Lenyeg ami lenyeg - Richard Sambrook kapott egy levelet tole, CC-zve.
A levelet en magam sosem lattam - illetve ha lattam volna, biztos, hogy utananeznek - eredeti-e.. DE
Richard Sambrook-nak nem hiszem, hogy lett volna mas szemelyes erintettsege Kellyvel kapcsolatban azon kivul, hogy O mint szerkeszto megengedte az interjukat vele es elolvasta a leveleket amiket Kelly a BBC4 es BBC-NEWS szerkesztoinek kuldott.

Amit mondani szeretnek az az, hogy a BBC-nel tudtak, hogy Kelly be van szarva mint az allat. Tudtak, hogy az elete egy kurva Lovecraft novellahoz kezd hasonlitani... halal utan megis elsokent hoztak le a hithu "ongyilkos lett" sztorit.

A szerkesztom egy ertekezleten kozolte, ha valaki megszerzi a bizonyitekot, hogy Greg Dyke( BBC Dir. Gen.)ujlenyomatain rajta vannak az ugyon - azt korkedvezmennyel nyugdijba kuldi a bahamakra.
Erre a biztonsagi szakerto halkan megjegyezte... ha valki ezt kideriti, az jobb ha a holdra koltozik nyugdijas eveire...
Mindketten lemondtak 2004-ben. En eljottem a Guardiantol 2006-ban de ez a tema tabu maradt.
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..