Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keroform

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Porsche új kerékpársorozatot dobott piacra a 2011-es nyári idényre. A német autógyártóhoz nem az egyetlen, amelyik saját brend alatt készít bicikliket, sőt az utóbbi időben ez már-már kötelező melléküzemág lett a nagyobb márkáknál. A recept az, hogy a jó név mellé…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
Szekuláris Figyelő Villámegyház 2011.01.09 12:17:51
A hit és a vallás elsősorban művelője hozzáállását jelzi, és vajmi kevés köze van a tárgyhoz. Ezért van az, hogy úgy kb. mindent lehet vallásként művelni, mint kiderült, a biciklizést is beleértve. Egy magyar biciklis csapat mindenesetre kitalálta, hogy mivel csoportjuk a…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
keroform 2009.08.13 15:55:47
@mokkaczuka: ugyan fiam, simán átlépem a megengedett sebességet és a forgalomban meg amúgy is csak a hátam láttad még. hiába rugózol itt a témán a jelen kor a tekerésről szól és már nincs sok időd arra, hogy a kocsiban ülve várd a megváltást. ez a játszma már eldőlt.
keroform 2009.08.13 16:12:25
@Közöd??: nemtod rámnyitni okoska mert ajtótávolságon kívül tekerek! muhahaha
keroform 2009.08.13 16:33:33
@Közöd??: a bocsit és a lenéző mosolyt megkapod esetleg megkapod, az ajtódat totál leszarom, majd a biztosítóm elintézi.
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
Dániában a vonatokon külön kocsit biztosítanak a bicikliseknek, tolószékeseknek és babakocsisoknak, ahol le is lehet ülni, de ha sok az utas, egyszerű biztonsági övvel lehet megoldani, hogy a bicikli rögzítve legyen, és állva maradjon.     Magyarországon az Elvira…..