Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoppányiG

26 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő írás Greenlions nevű vendégszerzőnk alkotása:Nyár derekán az ember vízpartra vágyik. Kinek a kerti kis gumimedence, kinek a szabadstrand, esetleg a Balaton partja, másoknak a francia riviéra jut. A sikeres nemzetközi szereplés miatt a győri szurkolók legelvetemültebb…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
KoppányiG 2010.07.19 21:30:39
@geem5: Miki bácsi óriási ötlettel állt elő, ha jól emlékszem, mégpedig el akarta törölni a büntetőpárbajt. Szerinte 120 perc után a kapuralövések számának kellene dönteni a továbbjutóról.
KoppányiG 2010.07.19 21:31:21
@touristique: Van erről link esetleg?
KoppányiG 2010.07.19 21:40:26
@OJ: Kösz, földi. Ezt a Bognáros fellengzős stílust már kiveséztük - kenje a hajára a válogatottságait.
Ja, majd egy pm-ben tájékoztass már légyszi a szerdai fejleményekről :)
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
KoppányiG 2010.07.15 11:57:50
@horas: Diarra tavaly egy megye2-es szintet hozott, persze ha játszatták. Az Alcorcón elleni bohóckodás egyik legborzasztóbb figurája volt, konkrétan sírtam a megmozdulásain.
KoppányiG 2010.07.15 12:13:22
@horas: Még 2007-ben hozta az elvárt szintet, azóta évről évre szarabb. Persze, Essien kirobbanthatatlan, és nem akkora ott a nyomás, mint Madridban, de akkor is klasszisokkal jobb, mint Diarra.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
KoppányiG 2010.07.14 13:46:07
@Neil Blender: Tekintve, hogy nincs Madrid-meccs, amit kihagynék,ezzel a konstans jó teljesítménnyel vitatkoznék. :)
A Matától kapott bőrön pedig percekig fetrengtem...
KoppányiG 2010.07.14 13:51:04
@OJ: Egri Viktor és a "Skrtelt nem hívják cselkirálynak a háta mögött" - szúrás mindent vitt, 5 percre el is kapcsoltam ijedtemben. (Remélem jól idéztem és tényleg ő mondta :))
KoppányiG 2010.07.14 13:54:48
@Neil Blender: Persze, az a bohóckodás csak hab a tortán, mindenesetre legyen neked igazad a jövőben. Én kicsit pesszimistább vagyok vele kapcsolatban.
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
KoppányiG 2010.07.13 17:02:16
@Mr.AT: Hát ezen igencsak bevinnyogtam. Annyi kiegészítést tennék még, hogy y Rainman inkább a saját orrában esik el. ;)
KoppányiG 2010.07.13 21:28:34
@Hadrian77: José. Vagy Hitzfeld.
Mi is pont a vb-döntőre rogytunk meg, mint a hollandok, és ütemet tévesztettünk, mint van Bommel, de nem maradhatunk poszt nélkül a vébédöntő másnapján. A hollandok a várakozásokon felül teljesítettek a döntőben, összegyúrták a német és a portugál taktikát, mégsem…..
KoppányiG 2010.07.12 23:00:28
@macca17: na erre +1
KoppányiG 2010.07.12 23:02:36
@Pályaelhagyó autóversenyző: Egy jó Ruud befért volna a 60. perctől... :)
KoppányiG 2010.07.12 23:07:22
@davidmoyes: Egyértelmű. Aki ezt nem érzi, az fanyalogjon még most is, egy vb mindig jó, még ha nem 5 gól/meccs az átlag, akkor is. Csóri Gyan volt a legnagyobb dráma, ha már azt a 10 percet elkapta valaki a vb-n, az már minimum meg kellett, hogy érintse. Persze anyáztam én is az elején, ásítoztam, de minden találkozót vártam, a napi 3 meccs dózis meg egészen zseniális adag. Alkotmányban szabályoznám. :)
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
KoppányiG 2010.07.12 17:20:23
@Neil Blender: Ehhez a Figós dologhoz csak annyit, hogy bárminemű terméket könnyebben el lehet adni egy élő, fiatal sztárral, mint Öcsi bácsival. Igaz, szerintem nála nagyobb országimázs a világon nincs, mégsem megfogható. Sajnos nem tud már egy sajtótájékoztatón villogni, mint Figo, nem tud nyilatkozni, hogy betárolt egy rekesz szentkirályival karácsonyra, ahogy Luis tette. Ezért is tartom visszásnak, hogy Öcsi bácsit tették rá. Hasonlóan ordenáré a dolog, mint a Madrid elleni haknimeccs és az abból származó jövedelemvita.
KoppányiG 2010.07.12 18:04:58
@vizsla_: Forradalmi változások lesznek, az hétfasz. José magasról tojik majd a látványos játék követelményére, inkább rúgják ki, de az eredménycentrikusságot a világért nem adná fel.
Na, ilyet még úgysem csináltunk. Győztek a spanyolok, agyonrúgtak mindenkit a hollandok, eltelt egy hónap és várhatunk megint 4 évet. Hogy ne vágjuk ilyen rövidre a dolgokat, kiosztunk pár díjat, de ehhez segítségre van szükségünk. Szavazni muszáj, ezt South Park-Stan és P. Diddy…..
Scorsese Casinojában Sam ’Ace’ Rothstein bírt hasonló jelentőséggel, mint manapság Paul, a világ leghíresebb polipja. Nagyon tudhat valamit a sok nemzet által magasztalt, mások által a tányérba kívánt totem, aki jóstehetségével kispadra ültette a sárga…..
Olyannyira VB-mentes ez a nap, hogy a szokásos meccsbeharangozók helyett itt az ideje kiválasztani a torna álomcsapatát. A lista – ahogy a blog is – szubjektív, a formáció talán túlzottan támadó, de még így is sokan a padra szorultak azok közül, akiknek talán helye lenne…..
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
  Hollandia ellenfélre vár. A döntő másik résztvevője a multikulti német, vagy a vártnál kissé haloványabb spanyol válogatott lesz. Érdemes-e bármit is jósolni? Nézzük a részleteket.   Paul polip döntött. Az eddig hibátlanul tippelő kis dög a…..
Te jó ég, már csak négyen vannak. Akárhogy becsméreltük a színvonalat az elején, a vb az vb, és hiányozni fog. Reméljük, hátra van még négy jó meccs. Ebből ma egyet letudunk.   Feltámadt az európai futball. A Dél-Amerikát az egekig magasztaló poszt félig befuccsolt, mint…..
KoppányiG 2010.07.06 22:17:23
@OJ: Ilyenkor mi a teendő? :)
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Kicsit erős cím, nemde? Ha viszont megnézzük az első két kör eredményeit, a csapatok mutatott játékát, ez az erős felütés sem tűnik annyira utópisztikusnak. Ki nyeri a VB-t?- kérdezzük négyévente. „Jók az olaszok, angolok, franciák, spanyolok, németek, meg odaérhet…..
Az benn volt! Alakul ez... 2010.06.16 18:10:00
A világbajnokságok idején gyorsabban telnek a napok, még akkor is, ha egy-egy meccs maga az örökkévalóság. Nem vagyunk továbbra sem elkényeztetve piszok jó játékkal, fordulatos meccsekkel, de a helyzet azért biztatóbb, mint három napja. Lejátszottak azóta ugyanis 8 meccset, ezek…..
 …az egyszerű, ámde pikírt magyar szurkolótól, reflektálva az első csoportkör első felére - két félidő és két sör között:  - Ezek hogy a „vérzivatarba" nyertek EB-t? - Ez az ember hogyan lehet még mindig szövetségi kapitány? - Ezek hogy verték ki…..
Az benn volt! Álmos kezdés 2010.06.12 09:28:00
Pedig nagyon vártam. Ez még mindig csak az első nap volt, biztos lesz jobb is. Talán már ma. A VB első két mérkőzésén majdnem kétszer aludtam el, ami egyrészt a vizsgaidőszaknak tudható be, de leginkább azért, mert nem voltak jó meccsek a nyitónapon. Izgatottabban vártam az esti…..
A H-csoport egyértelműen arról szól majd, hogyan küzd meg az esélyesség terhével a hispán gárda. 2008-ban átlépték árnyékukat, de a végső sikerhez most még annál is nagyobb bravúr kell majd. Első lépcsőként Svájc, Honduras és Chile állja útjukat.  …..
Az F-csoport küzdelmeiben a Squadra Azzurra feladata nem túl vészes: Paraguay és Szlovákia mellett az új-zélandi válogatottat kell maga mögé utasítania.  Olaszország   Egy poszt erejéig tavaly már foglalkoztunk a címvédővel. Azóta nem sok minden…..
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Az benn volt! Tíz nemzet csoportja 2010.06.08 23:00:00
A "D" jelű kvartettben a mindig esélyes németek elől a szívós szerbek, a ghánaiak, valamint az ausztrál nemzeti tizenegy igyekszik elhappolni a továbbjutást érő helyeket. Nézzük ezt a csoportot!  Németország A’40-es évek elején ez a német válogatott…..
Az benn volt! Csak egy hely kiadó? 2010.06.05 22:25:00
Az esélylatolgató rovatunkat a B-csoporttal folytatjuk, ahol a rapszodikus teljesítményre képes argentinok dolgát Dél-Korea, Nigéria és Görögország igyekszik megnehezíteni.    Argentína   Diego Maradona és csapata igen rögös úton jutott Dél-Afrikáig. A világ egyik…..
A vezető honduraszi lapok (La Prensa, El Heraldo) online változatai címlapon hozzák Luis Ramos bajnoki címét a Debrecennel. 2010-ben ő a második európai légiós, aki bajnokcsapat tagja, a vébé-kerettag Victor "Muma" Bernardez az Anderlechttel lett campeón. Rueda kapitány…..
KoppányiG 2010.05.24 13:49:35
@Severus:
A cikkben ráadásul csatárnak írják...