Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soultan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint mást mond az egyik száj, mint a másik. Mikor mi áll az érdekükben. - Az imént azt mondta, hogy „a parlamenti többség, mármint a Fidesz-frakció” felelőssége... És a KDNP? - Jó lenne, ha a KDNP szembenézne azzal, hogy ez nem koalíciós kormány. Lázár János…..
Soultan 2011.08.05 14:28:01
@Fedor:

Te, figyelj, arról megy a hiszti, és te is ilyen áthallással értekezel erről, hogy "jaj, sosemvolt mértékben uralja a Zorbán a közmédiát" - közben meg lásd feljebb, tökre láttunk már ilyet.

Hja, ez eddig két darab jobber tévés, akit említettél. Az összes többit lapátra tették.

Az meg marhaság, hogy jajdemennyire nekimentek a szociknak a köztévében az szoci kormányok alatt. Az egész Nap Tv arról szólt, hogy mosdatták ezerrel. Ó, volt egy-két keménynek nem nevezhető bekérdezés, nyilván a látszat kedvéért.
Soultan 2011.08.06 02:55:50
@Fedor:

Akkor szelektív a memóriád, ha jóindulatú akarok lenni.

Ne röhögtess, azért küldték el őket, mert "kifizetőhelyként" használták? Ez viccnek is rossz. :))

Az összes vezető beosztásút elzavarták a szocik. És uralták a hírműsorokat, lásd az általam idézett sorokat. Teljesen ugyanolyan arányban, mint most a Fityisz.

Az egy dolog, hogy a Nap Tv bérelt helyen volt (khm, miért is, hogyan is? Kifizetőhely? :) ), de az összes ballib médiást felvonultatta, és bájosan elcsevegtek a langyi lábvízben a szoci politikusokkal. Ez volt a közszolgálat szerinted? És a harcos egyensúly?

Úgy alákérdeztek a legtöbbször a szoci politikusoknak, hogy ihaj.

Ébresztő.
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
Soultan 2011.03.31 12:33:09
@max val birca man:

Majd ha utánanéztél, hogy mi történt 1944 június-júliusában Európában, illetve Magyarországon, meglátod, hogy miért nyílt lehetősége Horthynak leállítani a transzportokat. Addig meg csak hőbörögsz. :)
Soultan 2011.03.31 12:37:44
@Mj:

Ja, tényleg, bocs, nem te voltál a Hármaskönyves. :)
Én nem hiszem, hogy nagyon belemagyarázás, azért jelképtanilag stimmelhet a 4 ezüst-4 folyó...
Nocsak, kapható már a piacon az eredetit megközelítő zászló? :) Látszik, mennyi tüntetésen járok, vagy mennyit nézek közvetítéseket... :)))
Soultan 2011.03.31 02:31:35
@Mj:
amúgy meg nagyon jókat írsz és érdekes forráskutatást prezentálsz itt a jónépnek, klassz. :) Azt hiszem, Árpád-sáv-ügyben úgysem lesz az országban nyugvópont még egy jó ideig... az újnyilas hülyegyerekek és a vén marhák egy-egy tüntetésen lobogtatják, a történelmi zászlók között meg ott figyel.

Csak mintha senkinek sem tűnt volna itt föl, hogy az előbbi csoportok igen nagy többségében piros-FEHÉR sávos lobogót lobogtatnak (és gyakran nem is 4 csíkkal, hanem többel), a történelmi Árpád-sávos zászló meg ezüst, és 4, ahogy írtad is a folyókat... No, mindegy is. Vagy nem? :)

Ezt sem ártott volna beleírni a blogposztba, szerintem...
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..