Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigant

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért a felkiáltójel a címben, mivel – bizonyára sokan nem tudják – a betegségem folytán nagyrészt itthonülő életmódot vagyok kénytelen folytatni. Tehát nagy szó ez részemről, már hogy egyáltalán kidugom az orrom a barlangomból. Az otthon ülés nem esik nehezemre,…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
Gigant 2009.11.24 21:26:19
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Mozdony Blog A blogom értéke... 2009.11.13 14:44:00
Felmentem egy oldalra ahol azt láttam, hogy megbecsülek mennyi FT-ot ér egy adott oldal :) Hát itt az én oldalam értéke:Az én honlapom értékeFt 1,19 Milliárd..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Több mint két napig lehetett szavazni és megvan az eredmény. Hihetetlen dominanciával, toronymagasan a "Kuka" motívum nyert, amelyet Danted készített. Ő nem egy ismeretlen ember, egész konkrétan a fiktív borítós nyereményjátékon is ő diadalmaskodott(hasonló előnnyel) a…..
A kommentek között, illetve e-mailen is többen jelezték, hogy a magyar csapatban játszik egy "Dragon György" nevű játékos, aki nevezetesen a Gamestar magazin egyik munkatársa.  Gondoltam, megosztom vele ezt az információt, illetve hogy lőttem "vele" jó pár…..
Mozdony Blog Banner 2009.08.10 22:23:00
Van bannerünk! Hirdetésre kommentben vagy E-mailben lehet jelenkezni! E-mail cím: v63gigant@citromail.hu A banner:        ..
Mozdony Blog Képek az indán 2009.08.09 00:56:00
Képeket is találtok az indafotón. ..
Egy új videó.     ..
Mozdony Blog Az első videó... 2009.07.12 07:24:00
 És most az első videó amit Pusztaszabolcson készítettünk.Bzmot csatlakozik a vagonhoz. ..
Mozdony Blog Elindultunk 2009.07.12 07:21:00
Elindultunk. Ketten szerkeztjük ezt a blogot és készítjük a képeket és a videókat. Hogy miért pont mozdonyokról? Mert imádjuk őket! Minden nap lesz frissítve a blog. Vagy én vagy a társam. Egyenlőre ennyi elég hamarosan új bejegyzés..