Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsindely

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívesség ide, szívesség oda:) vagyis nem, mivel teljesen spontán módon a Sport Szelet Papírpárbaj rajongói oldalán promózva találtam az oldalt, így megérdemlik, hogy írjak én is erről az egészről. Tehát a http://www.facebook.com/Papirparbaj oldalon sok sok zenével…..
 Például úgy, hogy plusz tudásért plusz pontokat adunk. Pofonegyszerűnek tűnik, igaz? Mégsem az. Érdekes, és megfontolandó felvetéssel állt elő a Felvételi Információs Szolgálat elnöke, Csikesz Tamás. A lényege az, hogy ne 80 pontban maximalizálják a pluszban…..
    Kern András (Budapest, 1948. január 28 – ) színművész, rendező, író, énekes, humorista   Kern először az 1962-es Ki mit tud-on tűnt fel paródia-számával. Három évvel később 1965-ben (még mindig csak tizenhét éves volt!) egyik barátjával…..
A gyapotföldekről Riley B. King 1925 szeptember 16-án született egy gyapotültetvényen Mississippi államban. A rocktörténet írók szerint kilencévesen fogott először gitárt a kezébe és nem is nagyon engedte el, maximum csak azokra az időszakokra, amikor elment a helyi kórusba…..
zsindely 2009.07.14 03:16:28