Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerű robot

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi zsákutcában lakók közül valamelyik biztos elnöke a szülői munkaközösségnek, a férje önkéntes tűzoltó és polgárőr, a szomszédaik pedig kerületi képviselők lehetnek. Elintézték ugyanis nagy összefogással, hogy nyugalmuk legyen az átmenő forgalomtól. Rica Maca…..
egyszerű robot 2009.07.27 00:29:42
@kisanyám: Jól ismerem a helyet a Zeke utcában laktam, elég sokszor jártam a Határőr ezen részén akár naponta 8x-10x-er. Tényleg elég szűk az utca említett része, vmit a felhozott érvek jól hangzanak, részben igazak is, de erősen túlzoak. Tudom ez nem jelent sokat de én sem autós sem motoros áthaladásomkor soha 1x sem találkoztam itt gyalogosal. Ettől még persze fennállhatnak a leírtak, csak érzékeltetném ennek a gyakoriságát. (környékbeli sétáim közben különben volt, h láttam gyalogos mozgást az út ezen részén) Amennyiben csak a biztonság és nem az egy füst alatt kitervelt "akkor már legyen egy nyugodt kis utcánk" lett volna a cél, magasított, az ominózus bejárat előtt megfeleló távolságban kihelyezett fekvőrendőr elhelyezésével megoldható lett volna.
Más útak is már csak ilyenek, máshol is történnek balesetek, sőt máshol már halálos balesetek is történtek. Egyébként már nem lakom a környéken, így nekem ilyen szempontból mindegy, h lezárták, csak a tisztánlátás végett írtam le a véleményem.
egyszerű robot 2009.07.27 22:06:05
@Tihamér: Mint írtam napi szinten is sokat jártam az adott utca részen, bár az utca tényleg nem a legszélesebb, de semmi problémát nem okozna gyalogos mellett elhaladni, tolatásal meg nem is értem mi a probléma, ha valaki betudott menni az ki is tud, a helyet ismerve mondom egy átlagos vezetőnek nem jelenthet problémát. Én is inkább az "elszeparálást" tartom hihetőbbnek, szép, néhol autósokért aggódó köntösbe csomagolva.
egyszerű robot 2009.07.28 22:19:59
@Tihamér: @Tihamér: Aki szeretne egy csendes kis utcát az úgy is megmagyaráz mindent. Igazán nemértem, van elég sok hely másutt is ahol szabálytalankodnak, ilyen, rosszabb és persze jobb adottságokkal is mégsem zárnak le utcákat, szép is lenne, ha ez elterjedne. A maguk érdekeiért az emberek persze, a csillagokat is letudják magyarázni. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazság abban amit mondasz, de ez akkor sem megoldás, gondold el, ha mindenki így állna hozzá a problémákhoz.
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
egyszerű robot 2009.07.26 23:14:24
@JMC: Ja ilyesmiken röhögök én is. Hihetetlen az egész, megáll az út közepén, elindul tényleg mint egy csiga, megállásnál olyan távolságot tart, h 3 kombájn még beférjen, aztán kivár, mert 1 munkagép jó "2km-re" fordul, a zöld jelzésre (+ úgy általában) maga az álomkor gyorsabban reagál.
egyszerű robot 2009.07.27 22:24:42
@csizkek: Ne írj neki ilyeneket, mert képes most rögtön kimenni filmezni, h bizonyitson.
Egyébként nem bizti, h rosszindulatú, csak az látsszik, h nagyon keresi a fimezni valót(lehet csak egy ütős post-ot akar), más kérdés, h még igazán filmezni való, a nagy buzgósága ellenére sem történt vele.
egyszerű robot 2009.07.27 22:28:48
@egyszerű robot: Kicsit olyan, nézd ilyet is tudok, ha nem értékelik, jön újra, na ezt nézd, ha ezt sem, akkor jön megint, na idess, és ez milyen :)
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
egyszerű robot 2009.07.27 00:55:20
@Bret: Hidd el többen élnek jól (vagy csak meg) az autóból vagy egész 1xüen csak az autósból, mint gondolnád.
egyszerű robot 2009.07.27 01:25:04
@pog: "autósok le se szarják, hogy kerékpárosok is vannak a világon" a kerékpárosok ugyan így az autósokat a fő különbség azonban,h míg az autósok sem kresztudorok addig a biciklistáknak (tisztelet a kivételnek) gyakorlatilag 1általán nem ismerik-tartják be a szabályokat. Jó példa erre az esti közlekedés, ahol min. 10ből 7 bringás már eleve el sem indulhatna, mivel műszakilag -világítás teljes v részleges hiánya - nem felel meg az előírásoknak. Ezenkívűl, mint már erről itt volt már szó, az autósok részt vesznek képzésen, vizsgán, orvosi alkalmasságin, a járművük műszaki vizsgán, a tetteikért a rendszám miatt kénytelen kelletlen de mégiscsak kell vállalják a felelőséget, szemben a bringásokkal... Ennyit az egyenlő közlekedési partnerségről. Igen az is igaz, h ezek ellenére az autós a hülye, a bringás meg a korrekt, de az előbb leírtak következtében nagyságrenileg mégsem ez a helyzet. Igen és még az esetlegesen gyengébb képzés, ellenőrzés, felelőségre vonás is több a bringások oldalán említhető 0-nál Az udvariaságról csak pár gondolat, én magam is és láttam már más autóstól is (Mielőtt lehurrognátok, nem mondom, h ez általános, de előfordul), hogy lemondott elsőbbségéről a bringás részére, én pl. még soha nem tapasztaltam ezt fordítva, pedig gyakorlatilag az életem az útakon töltöm, tehát idő lett volna rá...
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
egyszerű robot 2009.07.18 12:04:15
@raiseyoursword: Ja, Ő álomország tengerpartján habkönnyű felhőkön úszkál boldogan gügyögve, csak akkor lesz méres, ha beröffentenek 1 V8-at mert akkor mindig leesik a kedvenc felhőjéről:)
egyszerű robot 2009.07.18 12:26:12
@evoVIII: Igenis értettük!
Nem szabad lopni? Ja a napot, azt tényleg nem.
egyszerű robot 2009.07.19 22:13:21
@mozgalom a dieselekért:
ja ez olyan más farkával verni a csalánt
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
egyszerű robot 2009.07.11 10:27:40
@de Sade Marquis:
- nem az én zajgenerátorom volt
- az enyém nem is hangos
- hogyan lehet megtiltani egy zajgenerátornak...
- a zajgenerátor éltető eleme a zaj
- mit csináljak nem akarja abbahagyni
- az én generátorom olyat nem csinál
- ha nem tettszik űljél zajvédő fülesben a zajvédőfalad árnyékában
- holnap az első dolgom hogy beszélek vele
- beszéltem vele, azt mondta, ha a macskád többet nem hugyozza le, akkor ő sem zajong többet:)
egyszerű robot 2009.07.11 14:10:52
@Mizantrop: Én motorral 149 km/h sebeséggel ütköztem egy kisteherautóval, jobb kisujjam tört el ezenkívül semmi bajom nem lett. Vajon miért nem ússza meg más is?
egyszerű robot 2009.07.11 21:54:17
@Mizantrop: Az én tapasztalatom sok kutya, macska tartóval kapcsolatban, hogy pont ők akik kicsit furcsák, mintha az állatokal jobban kijönének mint embertársaikkal.