Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k-zoltan

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
Olvasónk történetéből kiderül, hogy egy felelőtlen családtag hitelfelvételei könnyen tönkre tehetik az egész család életét.A mi történetünk elég kusza és nagyon kíváncsi lennék mikor lesz vége és mi lesz a végkifejlete, mert ilyen körülmények között nem lehet már…..
FlyEagles.hu 5 érdekesség 2011.05.03 20:17:00
 Egy kicsit más szegmensből is megismerhetitek az alábbi rövidke cikkből az idei Eagles draftot. 5 érdekességet szeretnék megosztani veletek, ami az idei játékosbörzén az Eagles-szel kapcsolat.   1. Danny Watkins a legidősebb első körös játékos, aki elkelt a draftokon. A…..
k-zoltan 2011.05.03 21:32:25
 Az egész draft előtt a legtöbb szakértő, szurkoló a legégetőbb hiányposztnak a csapatunkban a CB posztot találta. Én is így voltam vele, ezért volt 2 nagy álomtervem ennek megoldására. Vagy egy esetleges FA piac keretén belül érkezzen egy elit játékos (több cikkben is…..
A Draft második napján is természetesen érdekelt volt az Eagles. Danny Watkins megszerzése után a csapat most a secondary megerősítését tűzte ki célul. Ennek köszönhetően a második körben egy igazán impresszív egyetemi karriert magáénak tudható játékos került…..
k-zoltan 2011.05.01 23:30:17
 Lezajlott a második nap is a New Yorkban tartandó idei játékos börzén, de egyelőre mi még az elsőnél maradnánk kicsit. Tegnap ugyanis a délután folyamán Danny Watkins, az első körös választottunk megérkezett Philadelphiába, előbb rövid ideig egy tűzoltóságon járt,…..
 Danny Watkins pick és maga az NFL draft természetesen rengeteg értékelést kap már ma. Pár külföldi szakoldal/szakértő értékelését szeretném veletek megosztani, aztán mindenki szűrje le a következtetéseket.   Pro Football Weekly: Danny Watkins, az egykori tűzoltó…..
Nem az első alkalom, hogy szoknyát húz Marc Jacobs és feltehetőleg nem is az utolsó. Hogy ez esetben mi kerekedett ki belőle? Látható az alábbi fotón. Ez egy csíkos Prada szoknya, amelyet az idei férfi Prada kollekcióból választott cipővel viselt. Hát... elég furcsa, az…..
k-zoltan 2011.04.27 20:06:16
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Íme egy válogatás a 200 dollár alatti órákból. Azt hiszem, ebből az árkategóriából már nagyon szép darabokat lehet találni, akár a designer, akár a tradícionális óragyártókat nézzük. A válogatáshoz az asos, az urbanoutfitters és designer márkák honlapjai vannak a…..
Múlt héten többedmagunkkal lelkendezve számoltunk be arról, hogy elérhető itthon is a RIM alkalmazás-piactere az App World, csak hogy aztán jót koppanjunk hétfőn este, amikortól ismét a jól ismert üzenet fogadott mindenkit, aki a telefonjáról be akart lépni a piactérre:…..
k-zoltan 2011.01.20 21:41:46
Üdv! Az indexen találtam rá a blogra, gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatomat, amit már az index fórumon megosztottam. Szerintem érdemes elolvasni, és tanulságos lehet nagyon sok pályakezdő, friss diplomás fiatalnak, ugyanis ahogyan HR-es köröktől visszahallom, a jelenség…..
És akkor az utolsó hónap (korábbi hónapok jelöltjei és szavazásai) ... hétfőn pedig jöhet a Nagy Szavazás: 1. Szijjártó Péter Peti minden hónapban maximálisan odatette magát, ahogy decemberben is, mikor mínuszban tüntető szakszervezetnek szólt be egy kedveset, vagy Orbán…..
FlyEagles.hu Week 14 at Cowboys 2010.12.10 13:36:00
Egy olyan mérkőzés jön, melyet, ha be se harangozna senki, akkor is néznék rengetegen. Az edzők megtehetik, hogy edzések nélkül küldik szinte csatába a srácokat. Ráadásul tavaly az év évet náluk zártuk, mind a rájátszásban, mind az alapszakaszban. Az eredmény pedig csúfos…..
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
k-zoltan 2010.11.24 21:59:19
A Winter Storms nevet viseli a Burberry új minikollekciója, amely már elérhető a Burberry.com-on. A fekete-fehér színek által dominált kollekció kampányában Sebastian Brice és Emma Maclaren szerepelnek, a fotós pedig Jacob Sutton volt. A kollekció női, gyermek és férfi ruhákat…..
k-zoltan 2010.11.20 23:37:08
Mitsuhiro Okamoto japán művész készítette ezeket az óriási sáskaszobrokat, melyek érdekessége az, hogy az utcákon árult hamis designer táskák anyagaiból készültek, a hitelesség és az utánzás közti kapcsolatok kérdését feszegetve egy ilyen fogyasztó-központi társadalomban,…..
A múlt vasárnapi "erőt" adó győzelem után madárkáink a 10.héten Washingtonba repülnek,hogy visszavághassanak Donovan McNabbnek és társainak a 4. heti fiaskóért.A hazai csapat frissen (bye week) várhatja a hétfő éjszakai összecsapást a Fedex fielden. A legutóbbi…..
k-zoltan 2010.11.14 15:38:18
FlyEagles.hu Best Eagles of 2000's 2010.11.08 00:00:00
A következő írásra régóta rászeretném szánni magam, de nem vagyok biztos benne, mennyire lesz tényleg értelme. A téma a legjobb Eagles a 2000-es években. Elég sok meccset láttam visszamenőleg, illetve 2004 óta már aktívan figyelem a csapatot, így talán azért van valami esély,…..
A mai napon korábban már megmutattuk a Lanvin + H&M kollekció lookbook fotóit, most azonban egy kicsit jobban és részletesebben is szemügyre vehetjük a Lucas Ossendrijver és Alber Elbaz a H&M számára tervezett kollekció darabjait. Nálam egyértelműen a kék cipő az abszolút…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Az e heti háromnapos parlamenti ülés legszomorúbb tanulsága, hogy Magyarországon ma mennyire nincs ellenzék. Beterjesztett pedig a kormány jó sok javaslatot, amik iszonyatosan nagy vitákat generálnak a médiában és a közbeszédben egyaránt, jönnek az érvek pro és kontra, egyedül…..
 Na kérem, ennek is eljött a napja, végre a Macekről lesz szó, vagyis azzal próbál kezdeni valamit az Apple, ami fölött a napunk legnyagobb részét töltjük. Reméljük, hogy falhoz csap minket a Mac OS X Lion, hogy a homlokunkon meg tudjuk tartani az új MacBook Airt és hogy Steve…..