Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaki85

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino filmjeihez nagyon szorosan kapcsolódnak a háttérnek kiválasztott zenék, sőt. Ritkán fordul elő az, hogy a filmes dalok ennyire együtt éljenek a sztorikkal és olyan nagyon összekössük őket az egyes filmekkel vagy csak jelenetekkel, hogy amint meghalljuk őket, már el…..
A blogot régóta követők előtt nem titok, mennyire szeretjük a sci-fi műfaját. Elég csak a névadónkra gondolni, méghozzá az eredetire, úgyhogy senki ne jöjjön a Charlize Theron-féle rettenet miatt azzal, hogy nomen est omen! Sajnos nem minden alkotás hozza az előzetes várakozások…..
Nagyon nehéz volna megmondani, melyik a Bud Spencer-Terence Hill-páros legjobb filmje. Nekem személy szerint a '70-es évek végi, '80-as évek eleji pofonosztásaik jönnek be a legjobban, mert az általános iskolai napköziben rongyosra néztük anno VHS-en a Bűnvadászokat ("Te mondd, hogy…..
Ma ünnepli 54. születésnapját a belga spárgakirály, egyben a '90-es évek egyik legnépszerűbb filmsztárja a magyarok körében – ez a szerep elkerülhetetlen volt egy olyan időszakban, amikor az akciófilmek jelentették a legcsábítóbb ajánlatot a műsorban. Közkívánatra –egyben igazodva e jeles naphoz–…..
Zaki85 2014.10.21 09:05:55
@Csaba Turbucz: Fu, a Tul a csucsont is hanyszor lattam kazin... :D Nehany eve ujra megneztem, es meg akkor is nagyon tetszett :D

Azert a VHS korszak vege jopar akciohost kinyirt... Bruce Willis maradt meg talan meg az akkoriakbol, bar o is manapsag egyre tobb szennyben szerepel, de azert 1-2 evenkent letesz egy jobb filmet az asztalra... Csoro Svarcinak kb 20 eve nem volt egy jo filmje a True Lies ota. Stallonenak is volt egy 10 ev szerencsetlenkedese, Rambo ota jo uton van ujra. Seagal meg no comment.
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..