Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildike88

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Cukiság!Régebben már küldtem nektek képeket a kölyök Merlinről, és örömmel láttam, hogy helyet kapott az oldalatokon a sok cukiság között ő is. Most gondoltam, megmutatom őt újra, egy 'ilyen volt és ilyen lett' fotóval. :)) Remélem, még mindig elbűvölőnek…..
"Kedves Cukiság blog!Régóta követem a blogotokat, küldtem már be korábban is képeket, akkor az egyik kutyánkról. :) Most kicsit más jellegű képekkel szeretnék kedveskedni nektek, mostanában eléggé kutya-macska-madár dömping volt, gondoltam, elérkezett az idő, hogy a kis…..
"Sziasztok!Korábban már küldtem fotókat a kutyánkról és a nyulunkról, azaz Kutyáról és Nyúlról, de most mással jelentkezem. Ő a mi házisününk, Sün. Csak így, egyszerűen. Tavaly szeptemberben találtam fényes nappal, nem túl jó állapotban. Kisebb volt, mint egy rövid…..
A fekete macskától sokan tartanak, babonából, de ez a bagoly szemmel láthatóan nemhogy nem fél, hanem egyenesen imádja szőrös barátját. Forrás: indavideó..
"Sziasztok!A képeken látható kutyus Borzi, akit immár két esztendeje fogadtunk örökbe a nyíregyházi Állatbarát Alapítványtól. Rengeteg aranyos eb közül választhattunk, de amikor megláttuk ezt a gomborrot és ezeket a mini lábakat, már nem is volt kérdés, kire is…..
"Sziasztok!Három kép, három szamár. J A kutyák olasz vizslák" – írta nekünk Roland.Köszönjük!..
Nézzétek el nekem, hogy elfogult vagyok az arany cocker spánielekkel. De azt hiszem, Rudi képei nem csak engem varázsolnak el.Forrás: indafotó, NMB képei között..
ildike88 2011.01.29 21:50:50
"Ő Zizi. Burgonyaszirmot eszik" – kaptuk a szűkszavú információt Borzastól. (Külön kiemeltem a mancsocskákat, szerintem extracuki, ahogy tartja az ebédjét – Házisárkány).Köszönjük!..
"Sziasztok!A tárgyban említett állatkáról a következő linken található egy album: http://indafoto.hu/bolenycs/cukisag_bezoA kutyus tavaly lett örökbefogadva, előtte sajnos szomorú sorsa volt. Azóta vidáman éli mindennapjait egy budapesti albérletben, fiatalok között.…..
"Sziasztok! Már nagyon régen küldtem képet Ottóról, aki azóta felnőtt, tett két sikeres vizsgát, és mostanság kezd lassan megnyugodni. Erre példa a szülinapos kép is, amin a nagypapája térdén pihen. Csatolok még egyet, ami a Hármashatár-hegyen készült, itt Ottó…..
Kegyetlen és vérszomjas macska harcol a nagyra nőtt óriáspókkal, a kutya nem mer közbelépni. Csak erős idegzetűeknek!Forrás: IndaVideoelnézést a félrevezetésért :-)..
"Sziasztok! Szeretettel küldöm a szomszéd macskájának képét, aki egy pillanat alatt felmászott a kerítés póznájára, majd hosszasan tanakodott, hogyan is kéne lejönni. Mindenkit megnyugtatok: végül is egy halálugrással sikerült!" - írta nekünk…..
ildike88 2011.01.08 13:54:32
"Kedves Cukiság!Merlinről már küldtem nektek néhányszor képet, és felkerült a Cukiságra is. Ma egy örömteli eseményt szeretnék veletek megosztani, Őnagysága 1 éves lett. :)) A szülinapot egy kiadós Ipoly-parti sétával és sok-sok jutalomfalattal ünnepeltük, persze a…..
"Sziasztok!Biztos sok havas képet fogtok kapni kutyusokról, de kíváncsi vagyok, hány cica merészkedik a pocakig érő hidegizébe! :D Itt van Zorro, aki hatalmas bundájának köszönhetően simán belefekszik a friss hóba és még élvezi is! Persze utána idebent olvadnak le a kis…..
Add, hogy idén jó legyen a szúnyogtermés! Add, hogy a gólyák látása homályosuljon el, amint közelednek felém! Add, hogy erre jöjjön egy királylány, aki megcsókol végre! Forrás: picshag..
ildike88 2010.12.18 22:38:06
@Slaydo: Szerintem meg biztosan nem szobor, ahhoz túl élethűnek tűnik és szerintem egy szobrot nem fényképeznének, ha jobban megnézed a háttérben egy telefon kamerája látszik...
Az viszont elképzelhető, hogy már nem élt, vagy csak épphogy :((
"Kedves Cukiság!Minap a nyáron készült fotókat nézegettem, és egy érdekes "fotósorozatra" bukkantam :) Az esős, hűvös nyári időjárásban egy kis varangy érdekes melegedőhelyet talált magának  az udvaron lévő elosztóban :))Többen is csatlakoztak hozzá, de…..
ildike88 2010.12.16 15:34:26
@Bélus___: Nem csapta agyon az áram, néhány perc múlva elugrált :) megunta a fotózást :P
Gergő megosztotta velünk Bora nevű kutyájának egy napját. Forrás: vimeoKöszönjük és gratulálunk az igényes felvételhez! ..
ildike88 2010.12.10 22:46:25
@Bélus___: Értem :))

Én is ismerek berniket, de azok kisebbnek tűnnek és vékonyabbnak, lehet, hogy a videó "kövérít" egy picit :P :D

Sajnos ez a baj a nagytestű kutyákkal, hamar elhagynak minket :S
"Kedves cukiság, ez itt a mi macskánk, Hómancsi. Kb. féléves, de már 2,5 kg-nál jár. :)Ha egy pillanatra nem figyelünk oda, már valami rosszaságon töri a fejét. Remélem, tetszeni fog nektek.Üdv: Klaudia"parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
"Kedves Cukiság!Boldog Mikulást kíván Bazsó malacom! (A nyelvét a baracklekvárra nyújtogatta.) :)Szandra & Bazsalikom"parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Egy kis kutyatoporgás és erőgyűjtés után mégis sikerül az a vízbe ugrás. Óriási lendületvétel után, repülés a levegőben, majd szinte helyben vízbeérkezés... természetesen hassal.Köszönjük a találatot ursaminornak.Forrás: YouTube..
"Ma délelőtt a friss hóban készült ez a fotó Plútóról és Merlinről :)) Nagyon megörültek a hónak és birkózásba kezdtek. Előtte viszont a képen látható pozícióban "meditáltak" néhány percig, mozdulatlanul :)" - írja Soós IldikóMég több vidám fotó…..
ildike88 2010.12.07 16:40:49
@min: Miért béna ez a fotó szerinted??? Mi nem tetszik rajta?
"Kedves Cukiság-szerkesztők!Ez az aranyos cica pár hétig élt a családunkban, amíg az új gazdihoz nem vitték. Mi csak Gömbcicának hívtuk, mert a pocakja folyton gömb alakú volt, mint aki teljesen teleette magát. Az állatorvos nem tudott magyarázatot találni a…..
Annyira álmos vagyok, mindjárt kicsúszik a talaj a lábam alól... De ébren kell maradnom, hisz filmeznek! De nehéz! Mindjárt lecsukódik a szemem. A fejem... a fejem... egyre nehezebb, nem bírom tovább! Ajajj, mintha elaludtam volna. Eldőltem, mint egy zsák krumpli. Nem szabad!…..
ildike88 2010.08.17 13:53:46
A kínai Sanmenxia város állatkertjében az egyhónapos szibériai tigriskölyköket egy farkaskutya neveli. Hu Niu nevű, három éves anyjuk elhagyta őket, az állatkert munkatársai pedig egy kutyamamának adták a nemes feladatot. (forrás: Northfoto)..
ildike88 2010.07.31 22:50:31
@mooneye: teljesen igazat adok az előttem szólónak :) Tényleg nem sok köze van a német juhásznak a farkashoz, nem is úgy néz ki. Max csak annyi mint bármely más kutyának! És ez nem szakkifejezés és hasonló, hanem így hívják és kész! nem kell ezen vitázni, el kell fogadni :) Ilyen és hasonló névvel bármely más kutyafajtát elláthatnánk, de nem tesszük, akkor őt miért??