Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nagy zselatini

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haragba zárva Harag, keserűség, bűntudat (már előre), kéz a kézben járnak, létező emberi érzések. Honnan jön a harag? Hirtelen kést ragadnánk magunk és a világ ellen, (ön)pusztítást végeznénk. Miért a nyomasztó bezártság, miért nincs kiút belőle azokban a pillanatokban? De aztán egyszer csak mégis…..
Egy gömb vagyunk. Kívül vannak a vektorok, ők a meggyőződésesek. Hiszik, hogy az iPhone 15-től jobb lesz a világ. Hiszik, hogy a jót cselekvők mennybe, a rosszat cselekvők pedig a pokolba kerülnek. Hiszik, hogy csak sodródsz az életben, és nem tehetsz magadért semmit. Belül vannak a skalárok, ők…..
Nézzünk meg egy autópályát az egyik irányban, legyen mondjuk háromsávos, vidéki táj vesz körül minket ezen a szakaszon. A szélső sávban a lassan, míg belül a gyorsan haladók találhatók, középen van az átlagos autóvezető. A szélső sávban kb. 100-zal haladnak, nyugdíjasok, ráérősek, nyugodt, vagy épp…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Visszatértem férgek, hoztam nektek mérget. 7 év, de nem Tibetben, távollétben, hidegben. A felcsúti kisvasút kürtje, elhallatszik messzi földre. Visszahívott Jézus szíve, butykost iszom pohár vízzel...
Makaróni olasz módra, melegen enni jó móka. Miután elfogyasztottam, a lépcsőházat telefostam...
Manapság az a durva, ha nem vagyok bekúrva. Egy kisfröccs az ebéd mellé, mielőtt még elgépezném...
Régóta érik egy bejegyzés a trackerekről, egyrészt a létező megoldásokról és főbb típusokról, másrészt érdekes lehet áttekinteni piaci helyzetüket. Mivel mostanában egyre több konferencián, beszélgetésen és szakmai cikkekben "temetik" a napelemes trackelést,…..
A "Mester" személyesen! ..
a nagy zselatini 2010.05.01 20:11:38
@rajos gezu: há ez nem én vagyok tezsvérem!
Ha megkérdik tőlem, van-e a költészetben értelem,válaszom: még szép, hisz ebből származik bevételem!Ki bitang, s megfosztana engem tollamtól,magára vessen, ha újra teszkóügyekből dobbantok!..
Csavargyárban cselgáncsozó,csöcskedvelő, Cserhát-csocsóbajnok!..
Bátraknak:Bajtársaim harcba megyünk,ez kell nekünk, gyerünk, gyerünk!Gyáváknak:Bujkálsz itten, mizanyádvan?Hol születtél, pinagyárban?..
Ó Teréz!Elhagytál engem Te merész,a szégyen azóta csak emészt!Pedig ánuszomon már nem tenyész,az irdatlanul bűzös penész!Gyere vissza!..
Makaróni, olasz módra,melegen enni jó móka!Miután elfogyasztottam,a retyóba pottyantottam!..
Azoknak, akik nem tudják ki az a Dzsenesz: Ez itt egy őrült naplója! (Még egy kis segítség: őt emlegette anno Gangxsta is.) Azoknak, akik tudják ki ő: Ez itt az őrült naplója! Régi történet egy korszak meghatározó személyiségéről, Dzseneszről. A kilencvenesévek budapesti…..
a nagy zselatini 2010.02.08 19:24:05
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..