Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polpettina

138 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-a barátnőim:)))) -spagetti -3 keresetlevelet kipipálni -a hangját hallani -jól kisírni magam -nem facebookozni   Egyébként pedig ennem kell mert, nagy baj lesz. ezért is erőltettem meg magam Annyi minden van a fejemben, szívemben és nem jönnek a szavak..
mert vérzivataros időkben is legfontosabb a túlélés, és az élet szeretete   -megértettem dolgokat -csodálatos családom van -az önuralmam -a céljaim, a céljaink -Metallica..
Akkor a legfontosabb, amikor a legnehezebben megy: 5 dolog, amit imádtam ma: -lakást nézni -előtte az ingatlanos fényképén szakadni (papiii) -megállni, hogy újra belépjek FB-ra -forró fürdő -teák, teák, teák Hát így állunk, életem legnehezebb napjain is... Kell a…..
Miért a mediáció? A mediáció – véletlenül sem meditáció-, közvetítés számomra egy lehetőség. Lehetőség, hogy jobbá, élhetőbbé tegyük az életünket. Hányszor érezted úgy, hogy tehetetlen vagy élethelyzetben, szenvedtél konfliktustól? Éreztél már dühöt,…..
öt dolog, amit imádtam ma (kedd) -reggeli futás -reggeli simogatás -délelőtti lendület -ebéd a Mentában -Erika gyomorgyógyítása a kávé-puncs fagyi után   A  fagyi iszonytatóan szar volt, életemben először akartam fagyit kidobni vagy visszavinni, felháborítóan rossz…..
Istenem milyen vékony a határvonal a véleménynyilvánítás és a beleszólás, manipulálás között.Kérek erőt, hogy maradhassak a jó oldalon. ..
és bár tudnám, hogy mi bajom vanolyan érzékeny vagyok, hhogy egy rossz hangsúlytól órákig gombóc van a torkomban és küszködök a sírássalés türelmesnek kell lennem, időt kell hagynom neki is, nekem is, de olyan nehéz, amikor úgy érzem időből van a legkevesebb..
ha én rendben vagyok magammal, minden rendben:)..
ez történt ma velemrosszul ébredtem, zavarodottan, mardosott az önvád, hogy miattam nehéz neki, strapás az egész, szabályosan lelkiismeretfurdalásom volt és persze jött a bizonytalanság, hogy nem jó neki velem, nem teszek neki jót.Ami pozitív, hogy tudatosan próbáltam kimászni a…..
-izomláz a vádlimban (tegnap majd' 4 órát tánciztam)-forró fürdő a hideg szél után-mézédes szüretelős szőlő-stílusos francia ebéd (camamber falatok, szőlő, bagett)-dícséret az olasz tanáromtól (jól sikerült házi)-kilátás a munkahelyemről (szakadó esőben is…..
-a reggel:)-pilatesen nyújtozni-grada padano darabkák az ebédemben-véletlenszerűen összefutni Vele az írószerboltban-hazajönni és salsa zenét hallgatni ééééssss visszakaptam a lendületemet, jó napom volt, leszámítva, hogy ő feleslegesen ment fel Pestre:(Most viszont kissé…..
-vele ébredni-az ételajándékaim-isteni vacsora csupa olasz dologból-tudni, hogy holnaptól új hét és minden jobb lesz-felvenni a kesztyűt..
csalódás ért ma! Borzasztóan fel vagyok háborodva és nem értem és nem is akarom érteni az egészét. És tényleg nem lehet előre örülni, biztosra venni dolgokat, persze lehet reménykedni, bízni benne, de egyébként bármi közbejöhet:( Na most közbejött.És nem, nem hagyom magam,…..
akkor kellett volna még írnom, amikor nagyon jó passzban voltammost bizonytalanság és nagy-nagy fájdalom, meg a könnyek:(de itt most  nem nekem kell lépnem, még nemMielőtt kiment Olaszországba azt mondta, hogy ha visszajövök együtt fogunk élni, ez a ha visszjövök fél éve…..
-rádöbbeni, hogy holnap péntek, és megyek Fonyódra-az én édesem másodmagával felcipelte a világ minden bizonnyal legnehezebb komódját, és úgy örülök, hogy végre van komódom-az új olasz tanár biztató volt-olaszul csacsogni, mégha alapmondatokat is-agyonázás után…..
fuh, nagy itt a por, de itt vagyok, hiányzott már nagyon, de hát gép híján, az irodában meg végképp nem szeretném, ha "lebuknék" nem áll szándékomban litániát írni, mi történt, mi újság, hanem belecsapok a közepébe, újra a kedvenc…..
pihentetem az ujjaim a klaviaturán, és nem jönnek a szavak, az érzéseim meg olyan gyorsan kergetik egymást, hogy csak kapkodom a fejem és ha már a fejnél tartunk agyalás, jajajaj...de én már csak ilyen vagyok, és ha nem ez van, megijedek és kezdődik az egész elölrőlés ami…..
szagolgatom, puszilgatom, nézegetem, és nem hiszem el, hogy ott van:)napközben hiányzik és meglepődöm, hogy este találkozunk:)boldog vagyok, na:)..
záróvizsga- tanulság: még mindig úgy bőgök, ha igazságtalanság ér, mintha megnyitnának egy csapot, szerencsére a csapot el is lehet zárni  szintén egy mozdulattal (csak érteni kell a módját)a bankettet viszont csak imádni lehetett, jó társaság (imádom a csoporttársaimat),…..
hogy úgy múljon el a tél, hogy nem korcsolyáztam, nem síeltem!és boldog akarok lenni..
fordítok (hah)főzök (grillezett camamber chilis cukkinivel gyere a mamához)megyek zumbáraaztán megint fordítok...
-olasz tészták (elsősorban paradicsomos)-madártej-citromfagyi-eper tejszínnel vagy porcukorral-mozzarella e bresaola con rucola ..
igen, igen, amíg itthon volt és boldogok voltunk, nem blogoltam, pedig csak szinte éjszaka találkoztunk, de én így is boldog voltam nagyon, mohón beszívtam az illatát, befészkeltem magam erős karjaiba.Most elrepült, és írhatnékom van. Leírhatnám a csodaszép szentesténket, a jól…..
vagyunk.útleírás, karácsony majd később, három napos fejfájásom most ért véget.és valamiért bízom benne, hogy 2011 a mi évünk lesz:)..
a szórakozós program elmaradt, helyette itthon toltam a fokhagymás spaghettit a kis képemre, és bosszankodom, hogy nem tudok normális befejezést írni, de hát muszáj leszegyébként a munka hőse vagyok (és még élveztem is), pilatesen már nagyon fáradt voltam, rám férne a pihenés…..