Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zseblámpa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Zseblámpa 2011.02.08 14:49:13
@Giraffa: Ne legyél már ennyire tájékozatlan, persze, hogy hat növényekre is! Pár éve megpróbáltunk átültetni egy már nem annyira kicsi diófát, kb 3 méter átmérőjű lomkoronával. Mire kiráncigáltuk a földből mardat vagy fél méter gyökere. Én egy lyukas fabatkát nem adtam volna azért, hogy megmarad, de jött egy kedves HP-s barátnőnk és ránktukmált egy adag Árnyikát, mondván ez tuti segít. Én jól mulattam -magamban, mert tényleg kedves ismerős- feleségem aki kicsit fogényobb (naivabb?) az ilyen dolgokra szorogatta a golyocskakat a fára. És lássatok csodát a fa kiszáradt....
Persze lehet, hogy öntözni is kellett volna? ;)
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..