Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imi75

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor derül ki, mitől fapados a fapados, amikor valami gebasz van - írtuk már párszor, most itt az újabb bizonyíték. Sztrájk miatt hagyott feladott csomagokat a Wizz Air Barcelonában, aztán pont magasan tett rá, mikor jutnak el a poggyászok a tulajdonosaikhoz. Egy hétig tartott a hazahozatal, közben…..
imi75 2016.07.13 07:44:51
@Richard11733: kb. az összes biztosítás ilyen, azaz benne van, hogy a külföldön/kiutazáskor elkavart csomagokra érvényes, a hazatéréskor későkre nem. És az első esetben sem automatikusan pénzt adnak (a reklamáló sztem így értette és erre pályázott), hanem úgy, ha veszel valamit számlára, amiről hihető, hogy az elhagyott ruháid helyett van rájuk szükséged.
Nyilván nem fog egyik biztosító sem ruhapénzt adni, ha itthon tűnik el a cuccod, otthon azért mindenkinek van váltás ruhája, amit fel tud venni.
Ez tényleg a beszarás kategória, ilyet még nem láttunk, hasonlót se nagyon. Éjfél körül feltette a rendszerébe a Wizz Air a foci EB következő magyar meccsére a jegyeket és úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy azonnal lefagyott a cucc, ha akarnánk, se tudnánk foglalni. Reggeli állapot: a rendszer…..
Mi kérünk elnézést, valóban azt ígértük, hogy majd kipróbáljuk a szépen beharangozott új minibuszt és utána írunk róla. De ne vicceljünk már, olyan drága, hogy inkább repülünk egy kört abból a pénzből, amit erre költenénk. Meg amúgy se túlságosan komáljuk, ha egy szolgáltató eldugja az alapvető…..
imi75 2016.03.13 10:29:43
@Miyata Koga: ez a régi jó ismerősünk, a Barát taxi. Tele van velük a Homár, meg egyéb panaszoldalak. A honlapon megjelölt üzemeltető cég felszámolás alatt áll. Alighanem nemsokára új név alatt fognak futni.
Éppen három éve kényszerült földre a Malév, sok évvel később, mint ahogy az a pénzügyi teljesítménye alapján indokolt lett volna. Ahogy várható volt, az adófizetői pénzből fenntartott csődtömeg eltűnése komoly forgalomemelkedést hozott Budapestre, tavaly már kétmillióval…..
imi75 2015.02.15 19:42:57
@consul: a többi légitársaság miből fedezi a "ma költségeit"?
Korán felébredtünk: szokatlanul világos volt, mivel sátor nélkül aludtunk az esőbeállóban. Hamar leértünk Mátraházára, túl hamar is, mert vég teljesen kihalt volt a falu, kéktúrapecsétnek híre-hamva sem volt. Elég ironikus, hogy eddig ez volt a 2. hely, ahol nem volt meg a…..
Subba Brokernet: Ferrari 2010.09.11 11:48:00
Ha egyszer szeretne valaki MLM cégből, mások lenyúlásából Ferrarit venni ennyibe fog neki fájni: egy, és kettő. Klikk a képre a nagyobb változatért!..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
imi75 2010.05.10 12:16:36
@machita: kellemetlen helyzetben van Alföldi most, úgy érzem, hirtelen öt (5) főszerepre kellene beugrót találnia... kíváncsi vagyok, bevállalja-e, hogy a színház lemondja szinte az összes előadását a szezon végéig.
imi75 2010.05.10 12:25:42
@alf: nyilvánvalóan igazad van. csak elpolemizáltam a dolgon, hogy a tűzvonalban sem semmi, de a színház kapcsán hány embert hozott még kellemetlen helyzetbe a felelőtlen balfékségével. Nekem magamnak is van jegyem még olyan darabra, amelyikben játszik, kíváncsiu vagyok, megtartják-e...
imi75 2010.05.10 14:49:33
@robinzone: tudnám, hogy Bayer miért keveri ebbe bele Alföldit, mikor Stohl már az új kezdetektől, Jordán Tamás óta tagja a Nemzetinek. Illetve hát tudom, de ettől Zsoca picit átlátszó lesz.
Az összes többi leírtját azonban maximálisan el tudom fogadni.
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..