Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ke$za

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kettesével szeltem a lépcsőket könyvtár irányába. Az osztálytársaim messze előttem jártak. Mindnyájan a fénymásoló szobába tartottunk. A könyvtár ajtaja sejtelmesen, résre nyílva várt, gyorsan becsusszantam rajta, köszöntem, majd sietve becsuktam…..
Ke$za blogja Kadocsa Alán 2009.09.30 22:30:48
Ehun egy link:maganyosiro.blog.hu/Tessék művelődni, remélhetőleg, jó kis novellákat és verseket olvashattok majd rajta. ;)..
Első ízben szeretnék minden kedves olvasót(már ha egyáltalán akad) köszönteni.Az én nevem Kadocsa Alán, ami egyfajta írói álnév, bár írónak nem nevezném magam. Jómagam kedvelem mind az epikus, mind lírai alkotások többségét. Kedvenc íróim, költőim közt kiemelkedő…..
Ke$za 2009.09.30 22:26:22
Ke$za blogja Történések... 2009.09.16 15:28:00
Ma vettem észre, hogy nem publikáltam egy több mint egy hónapja készült bejegyzést, csak mint vázlat volt fenn, úgyhogy most megtettem. :DEgyébként meg azóta volt jópár "gurulás". Két éjszakai is sikerült. Utóbbi nagyon jó volt. Rablótámadás meg miegymás. :DVettem…..
Elég rég nem írtam, és nem is akartam, de mégis megteszem, de csak azért mert CSAK. Elég sok minden történ. Persze sok monózás, meg egy jó kis klántali. (Mondjuk a tervezett 15-20 főből, csak 6-8-an voltunk :S) Mocaj: Akció kódneve: özönvízIdőpont: 2009.07.18 -…..
Ke$za blogja Első lépések 2009.07.10 17:47:00
  Hát mit is írjak... ... első blogom, szóval kezdetnek magamról valamit. (végülis így logikus)   Na szóval 19 éves pesti srác, aki jobb elfoglaltság helyett blog irogatásra kárhoztatott. Egyébként meg érettségizett "tanult" ember... :P Nah ez elég hülyén…..
Tegnap kimentünk a srácokkal a Városligetbe tekerni egyet, (én csak kattintgattam :S) és marha jó ott a terep, szerintem az lesz a törzshelyünk. A védőt is megvettem, szóval amint lesz lábam tekerek mint állat. A többiek meg szépen haladnak, kezdenek vetélytárssá fejlődni, főleg…..
Ma tudomásomra jutott, hogy a Rózsaszín Pitbull nevű együttes új lemezzel büszkélkedhet, személy szerint nagyon sokat hallgattam őket anno, szóval, aki szereti, az mindenképp töltse le!   Az album teljesen ingyenes, csak hajrá!    A hivatalos honlap, ahonnan…..
A minap azon gondolkoztam, a fárasztó egy lábas tekerés közepette, hogy hogyan is lehetne könnyebbé tenni, a freestyle/flat trükkök tanulását. Hát nem kellett hozzá sok ész, hogy rájöjjek, kell egy olyan cipő amiben érzem is lábam. Nem vastag, nem nagy, olyan, ami illeszkedik a…..
Az avatarok minden blogba beöntése pár napot csúszik, de azokban a blogokban már most bekapcsoljuk, ahol a tulaj kéri ezt, akár itt a kommentekben, akár a support kukac blog.hu címre írt levélben.A felhasználók avatarfeltöltése mindenkinek működik, a kommentformban találtok rá…..