Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamkozma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc.blog.hu | Ryan L Fridjeraldot 100.000 dollárra perli volt barátnője, aki a Narniából szeretett volna egy jelenetet a hátára varratni. A hűtlen barátnő hátára viszont ezt tetoválta a megcsalt barát...   ..
adamkozma 2011.11.30 13:26:32
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
adamkozma 2011.10.31 12:37:13
+ egy vélemény:

Szerintem, a sport az az előre lefektetett szabályoknak megfelelve végzett tevékenység, amiben az ember a saját határait fizikai és szellemi szempontból lépésről lépésre tágítani tudja. Jelentősége nincs, hogy a megállapított szabályok mihez kötik a célt amit folyton tökéletesíteni kell. Lehet ez az idő, egyáltalán az adott út teljesítése vagy bizonyos mozdulatok szabályokhoz mérten tökéletesített kivitelezése. Tehát mindegy mit csinálunk, ha vannak adott dolgok amikhez a tevékenységünk köthető és a gyakorlással folyamatosan jobbak leszünk a kitűzött feladat elvégzésében már sportnak nevezhető. A versenyzésnek az én meglátásom szerint nincs más alapfeltétele mindössze, hogy az adott sport szabályait betartva mindenki próbálja megközelíteni a legjobb szintet.

Volt szerencsém pár sportot versenyszerűen űzni egyikben az idő ellen kellet küzdeni, másokban pedig adott gyakorlatokat kellett a lehető legtökéletesebben bemutatni. A lényege az volt mindnek, hogy szerette csinálni bárki aki belekezdett és képes volt a saját határait leküzdeni, új célokat kitűzni a sportban amit végzett!

Összegezve: a legtöbbre tartott autósport számomra a rally viszont szerintem a drift is sport! Ezt nem kell mindenkinek elfogadnia, elég ha van annyi ember aki versenyezni tud egymással.

Remélem egyértelműen sikerült prezentálnom a véleményem.

üdv:
Fish Hachiroku
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
adamkozma 2010.08.12 20:20:56
@cso zsi: @Krisi: "amikor havas emelkedőn a 622-es slick gumikkal felmentem, a traktor gumis DH-sok meg csak szerencsétlenkedtek"
Ez gépjárműveknél is így van. A széles gumi felfekszik a hóra, a mintázata eltömődik, csúszni fog. Ugyanakkor a Trabant, vagy a Swift a virsligumijaival átvágja magát a havon.

Nagypofájú barátunkal mennék azért egy kört hóban a hegyen dh bicóval ;)

Kóltórát kell tanulnia a magyar embernek, nem idióta rendszámokat aggasztgatni a biciklikre. Napi 100-150 kilómétert vezetek a városban ha dolgozom és 7-8 bicóst rúgnék fel szívből, 4-5 autósnak üvöltöm le az arcát. 10évig jártam bicóval, és érdekes módon pont annyiszor akartak karambolozni velem autóval mint bicóval.... egytől egyik kretének vagyunk....fejlődnie kell mindenkinek.