Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazarus86

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
számomra általában groteszk helyzeteket tartogat.néha megtanulok nevetni rajta,aztán varázsütésre el is felejtem és tanulhatom újra.most megint érdekes szituációkat hozott.érdeklődve várom a folytatást.de most tényleg.csendesen,érdeklődve.nincs hiszti.nincs sírás.szó…..
említettem már hogy jön majd mostan nyár végén(de lehet hogy szeptemberben)unokatesóm(vagy vmi olyasmi....kissé zavaros,de rokon,und annyi),bizonyos Nick.édsanyja csak Nickynek hívja,már előre látom hogy ezzel fogom szivatni.csak kedvesen,tudom.ő édsanyja meg enyimé nagy…..
Lazarus86 2009.07.10 18:03:41
értem, te tudod...
Monica elég sok fotót küldött már a honlapra. Én szerkesztem a Rácz Vali honlapot. De még dolgozom rajt. ez a cím:
www.valiracz.com

Meg nálunk a múzeumban sok fotó van (Göllében lakom, ahol Vali is született), a jövőhéten pénteken beugrok és lefényképezek mindent. Jó lesz a honlapra. (Még mindig nagyon sok rajongója van, és az ilyen értéket, mint ő életben kell tartani)
Már megvan 17 filmje, azokból is teszek fel részletet. Illetve megvan 25 dala is mp3-ban, amit felújítok, ha lesz egy kis időm.:) Sajna tele van pattogással és sercegéssel, de ezt ki tudom szűrni.

Nos, Monica mesélte, hogy Nick volt tavaly a szigeten a barátaival...

Napi kapcsolatban vagyunk, most például neki dolgozom, az életrajzi könyvének a második kiadásának csinálom a borítóját. Anyukádról is ír benn.

Imádom, ahogy ír.... A Deadly Carousel-t olvastad?
néha szeretnék a 80-as évek Amerikájában élni.idióta tupírozott hajat viselni,gusztustalan ruhákban járni,lenne rövidállású bőrjakóm is,meg fodros hajgumim,rossz minőségű sminkem,meg nyitott tetejű vagesz kocsim,amiben Billy Idol bömbölne.leginkább a Flash for fantasy...