Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regarda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
smoke story Aluljáró história 2010.07.01 15:46:00
Június elején mindenhol arról lehetett hallani, hogy a Fővárosi Közgyűlés Szakbizottsága határozatot hozott mely szerint nem lehet dohányozni majd az aluljárókban és a buszmegállókban! Ennek elvileg valamikor mostanában kéne életbe lépnie, de azóta nem hallottam róla semmit.…..
Termesztés A dohányt a többi mezőgazdasági termékhez hasonlóan termesztik. A magokat a rovarok támadásának kivédése érdekében hideg és melegágyba vetik, majd a palántákat kiültetik a földekre. A dohány egynyári növény, melyet vagy géppel, vagy kézzel takarítanak be.…..
smoke story Már megint a kínaiak 2010.05.30 13:47:00
Nem új, de engem minden megtekintésnél újra és újra ledöbbent   ..
Marla Singer Egyik kedves olvasóm felhívta a figyelmem, hogy volt egy film – A harcosok klubja – ami bizony, sajnos máshogy nem tudom kifejezni, odabaszott. Ebben a korszakalkotó remekműben (állítólag a könyv még jobb) volt egy nagyon emlékezetes női karakter, melyet a…..
…Mint Picur Pom Pom nélkül Fidel Castro – saját bevallása szerint – 1985 óta nem gyújtott rá egyetlen szivarra sem. Hogy miért? Mert egészségtélen, azért. Tudni kell róla, hogy 15 éves korában szokott rá a kubai szivarra és a spanyol borra. Az apja mondta neki,…..
Az e-cigi térhódítása  A minap olvastam egy rendkívül érdekes hirdetést, amely megvalósítja az „amerikai álmot”. Valahogy így szólt: Dohányzás a repülőgépen? IGEN! Azt próbálja elhitetni velem, hogy én bárhol és bármikor rágyújthatok, akár munkahelyen,…..
smoke story Jön a fekete vonat 2010.05.13 11:41:00
A zárjegy nélküli cigaretták rohamos térhódítása  A minap otthon maradtam egy átmulatott éjszaka után. Felkeltem dél körül, gondoltam összedobok magamnak egy jó rántottát hátha helyre rak. Benyomtam a TV-t, hogy valami szóljon, és az M1-en pont a hírek mentek. Lényeg a…..
regarda 2010.05.13 12:00:33
Avagy hogy került a dohány papírba  A cigaretta a 19. századi polgárosodó, rohanó életmódnak köszönheti létrejöttét. A katonák is azért szokták rá a füstölés eme egyszerűbb fajtájára, mivel nem volt idejük egyszerre pipát meg puskát is tölteni. [Ugye a pipával…..
John McClane  A méltán óriási sikernek örvendett Die Hard trilógia (én a negyedik részt nem ismerem el) főhőséről van szó, aki alkoholista, láncdohányos, leélt zsaruként mutatkozott be a filmvásznon, és nem mellesleg a zseniális Bruce Willis keltette életre. A legendává…..