Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunder Krisztián

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanulság ebben is ugyanaz: a Facebookot tényleg rohadt sokan használják. Ennyi. Ha már statok. Egy kis matekolás a General Médiától (MyVIP):  "...a 2009-ben elkönyvelhetett 3,1 milliárd forintos bevételt tavaly közel 39 százalékkal tudta felülmúlni, ez csoportszinten…..
A Google tegnap jelentette be, hogy újabb élő műsorok lesznek elérhetőek a YouTube-on. Milyen hatással lehet ez a fejlemény a magyar fejlesztésű Ustream.tv-re, valamint a Justin.tv-re? Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a YouTube mást csinál, hiszen ők nem a felhasználóknak adnak…..
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
Dunder Krisztián 2010.09.07 10:39:20
Bár a HTC Benelux főnöke korábban már kitwittelte, hogy csütörtökön érkezik a holland HTC Desire-ekre az Android 2.2, a még hivatalosabb, írásos közlemény szerint az európai telefonok befrissítése a hét végén fog megtörténni. A már ismert Froyo fícsörök (lásd lent, a…..
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
Az eddig elsősorban az amerikai piacra koncentráló Ustream.tv év elején kapott a Softbank japán befektetőtől 75 millió dollárt, kedden pedig kiélesedett a lokalizált japán verzió is, ami nem csak nyelvesítést, de a helyi tartalmakra épülő nyitóoldalt is jelent. Vagyis a cég…..
Dunder Krisztián 2010.04.28 13:41:58
Talán ezzel a két szóval tudom legjobban jellemezni a TV2 megújuló weboldalát. Kaptam még a múlthéten egy telefonhívást tőlük, aztán egy előzetes levelet, hogy készüljek, mert a holnapi élesítés előtt még ma kapok linket az új oldalra.És kaptam is, természetesen. Az első…..
Dunder Krisztián 2010.02.01 13:46:28
Már tavaly a Ringier is egy Wordpressben készült oldallal jött ki: neon.hu

Nincs sztem semmi baj ezzel az iránnyal, ha előtte komolyan átgondolta a tulajdonos a platform előnyeit és hátrányait.
Tegnap írta meg kedvenc amerikai lapom saját magáról a hírt, miszerint 2011 januárjától részben fizetős lesz a hírszájt olvasgatása. Egészen pontosan: Starting in January 2011, a visitor to NYTimes.com will be allowed to view a certain number of articles free each month; to read more,…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Onlinemarketing blog Hétfő, mi? 2009.12.07 21:53:17
Vannak rossz napok. Te hogyan éled túl? Már reggel tudtam, hogy ez nem az én napom, de aztán erre kb. minden rájátszott. Szóval nem lehetett volna sokkal rosszabb, még direkt se.Ilyenkor az a legrosszabb, hogy közben úgy kell viselkedni, mintha minden rendben menne. Nem engedhetem meg azt…..
Dunder Krisztián 2009.12.08 08:40:55
Nézegetem a tévéreklámokat - tudom, ez egyfajta mazohizmus -, és meg kellett állapítsam: a kétezres évek végének meztelen csaja a humor lett. Ugye ha nincs semmi kreatív ötletünk, ha az, amit el akarunk adni, annyira érdektelen, annyira nem különbözik a versenytársaktól, hogy…..
Abszolút sikernek értékeli a Vatera az októberben és novemberben futott kampányát, melynek központi hőse Vera volt. A cég szerint november közepén elérték az egymillomodik magyar felhasználót, és a feltöltött tételek száma is átlépte a hétszámjegyű küszöböt.A kampány…..
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
1. A Ringier Magyarország vezetője elképesztő netsemlegesség-ellenes kirohanása volt az IH legérthetetlenebb pillanata. A netezőket Blikk-adóval sújtani kívánó elképzelés a Google Magyarország vezetőjét például annyira meghökkentette, hogy angol nyelvű twitet írt. Mindez épp…..
Az imént jött egy sajtóközlemény arról, hogy megújult a Gemius webes szokásokat elemző oldala. A magyar mellett a cseh, észt, lengyel, lett, litván és az ukrán webes statisztikák is elérhetők megújult formában.Ami nekem elsőre szemet szúrt, az például a mobileszközök…..
Dunder Krisztián 2009.10.05 15:36:18
Erről szólnak a hírek: a Facebook lenyomja az iwiw-et. Lenyomja, mert felpörgött, és már van 400 ezernél is több felhasználója... Jelzem, ennyi felhasználója van a Network.hu-nak is, ők mégsem gondolják azt, hogy lenyomják az Iwiw-et. És a Network.hu is felpörgött: február óta…..
Elképzelésem nincs, hogy hogyan jutnak el odáig értelmes fiatal programozók, hogy ők márpedig jobb keresőt fognak csinálni, mint a Google. Annyi szép és érdekes és sikerrel kecsegtető területe van a webes fejlesztéseknek, hogy az már szemet gyönyörködtető. Miért…..
Amikor valaki úgy általában nézi a hazai internetes piacot, akkor nagyon hamar arra a megállapításra jut: néhány mogul itt jól berendezkedett, vannak kiszolgáló és másodhegedűs oldalak, és van egy nagyon széles futottak még kategória.Aztán jó sok időnek kell ahhoz eltelnie,…..
Dunder Krisztián 2009.08.05 11:37:20
még olvasnivalók:

en.wikipedia.org/wiki/Niche_market

bár a fent említet példák inkább vertikális site-ok: en.wikipedia.org/wiki/Vertical_search
Azt gondolná az ember hogy az e-mail adatbázis használata egyszerű: bemásolom a címeket, aztán hajrá, had menjen! Aztán kicsit gondolkodik, és rájön, hogy hohó, kellene megszólítás! Akkor arra itt van a Word, annak is a körlevelező része, azzal lehet írni e-mailt is, majd akkor…..