Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dittta

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bátor naplója PIK(ásszóbá)TOR 2012.06.13 10:10:00
Anya kölcsönkérte az oviból az idei rajztermésemet, hogy gyönyörködhessen benne kicsikét. Így indult. De aztán elszabadultak a dolgok: kifaggatott, hogy mi-micsoda, mikor rajzoltam, miért azt, meg egyébként is, aztán mutogatta fűnek-fának, beszkennelte, feltöltötte, és most…..
Dittta 2012.06.13 20:09:41
Kedves kicsi Eszter, ez neked szól! Szívesen máskor is elénekelem névnapod alkalmából, ha kéred! ..
... idén éppen Mohácson ébredtem. Roppant felkészült locsoló lévén, nem jöttem zavarba egy kis szerepléstől. Mindenkit elkápráztattam a locsolóversemmel. Dittát ugyan elég nehéz volt felébreszteni, de egy kis hideg víz sokat lendített a dolgok menetén... :) Így már Dittát…..
Dittta 2012.05.17 18:21:32
A születésnapomat idén szűk családi körben ünnepeltem. Azért még így is akadtak bőven uncsitesók, nagybátyó és egyéb rokonok... :) A szülinapi bulim szombati napon volt, hogy a "pesti rokonaink" is részt tudjanak venni (a mohácsiak már szilveszterkor…..
Bátor naplója Ajándékötletek 2015.08.14 18:33:54
Rengeteg játékom van, tényleg! De a világ olyan sokszínű, olyan sok benne az élmény, a megismernivaló, hogy igazából elférne még pár játék a szobámban... Van néhány kedvencem, aminek különösen örülnék. Ezeket csokorba szedtem, hogy ötleteket adjak azoknak, akik meg…..
Bátor naplója Farsang 2011.02.14 10:48:00
Az ovisoknak hétvégén volt a farsangi ünnepsége. A suli zsibongójában tartottuk, pénteken szépen feldíszítettük, aztán vártuk a nagy napot. Én két jelmezzel is készültem: indián vagy betyár akartam lenni, mikor milyen kedvem volt. Végül a betyár jelmezt választottam,…..
Születésnapom alkalmából szüleim egy ugrálóváras bulival leptek meg, és rengeteg csodás ajándékot kaptam a barátaimtól és családomtól is. Képek a szülinapi bulimról: ..
Végre elérkezett az idő, és megkezdtem hosszú pályafutásomat az oktatási-nevelési rendszerben. (Persze, ha az edzéslátogatást is ide számítjuk, ami ugye oktat is, nevel is, akkor már egy éve járom a rögös utat.) A kiszemelt intézmény a sümegcsehi ovi lett, annak is a…..
HÁROM ÉVES VAGYOK! SOKAN ELJÖTTEK ENGEM MEGKÖSZÖNTENI, FERGETEGES BULIHANGULAT VOLT, AJÁNDÉKHEGYEKKEL, FINOMSÁGOKKAL, LUFIBOHÓCCAL! Nagyon készültünk a nagy napra, feldíszítettük az egész lakást lufikkal, girlandokkal, lampionokkal, szalagokkal. Szép rendet raktunk (ennek persze…..
Bátor naplója Szerelmes vagyok 2009.11.23 16:36:00
Meglátni és megszereteni. Egy pillanat műve volt... Éppen Csabrendeken jártam a nagybátyáméknál, és önfeledten játszottunk, mint bármely másik szürke hétköznapon, szóval semmi különös, tudjátok... - És akkor derült égből a villámcsapás!Anya nézett a neten egy nénit, aki…..
Legkedvesebb nagynénikém a hagyományokhoz híven ezúttal is nálunk ünnepelte a vizsgaidőszak lezárását. Ennek én mindig nagyon örülök, bár valójában fogalmam sincs róla, hogy mit jelenthet a vizsgaidőszak. A lényeg az, hogy több, mint egy hétig kitüntetett a figyelmével, és…..