Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheOne

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ma van a nevem napja, és No.! No. hivnak Krisztának vagy Krisztinának, csakis a Krisztit fogadom el :) Névnapom alkalmából megosztom veletek az újabb végigjátszás kezdeményezést. Ez úttal a feltöltendő alany a Sherlock Holmes vs Arséne Lupin, rövidebb nevén a Nemesis. Jó…..
Az Evil Under The Sun (Nyaraló gyilkosok) egy Agatha Christie regénye alapján készült kalandjáték, ennek töltöm fel folyamatosan a végigjátszását. Ez úttal a teljes végigjátszásra nem kell fél évet várni, mert a gépemben már majdnem az összes rész el van mentve, már csak fel…..
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
Rossz PC Juniorok Sziasztok :) 2009.07.23 22:48:00
Ma olvastam a blogon a hírt, hogy Athemil szeretné vki másnak átadni a helyét. Azonnal írtam freddyD-nek üzenetet, és ezúton szeretnék neki köszönetet mondani, hogy rámbízta az oldal szerkesztését :)Aki még nem ismer engem, annak ez úton szeretnék bemutatkozni: Othala vagyok, és…..
TheOne 2009.07.24 08:42:12
TheOne 2009.07.24 11:37:19
@csende: Sztem azt a játékot válaszd amelyiket még nem mutatták be.
@freddyD: azt már bemutatták.
amúgy majd nekem is lesz ilyen kérdésem de az még messze van :)
No. No? No. 2009.07.16 00:29:22
…..
TheOne 2009.07.19 09:27:53







TEXT-IMAGE.com :: Result


A:link, A:visited {
color: rgb(230,230,230);
text-decoration: none;
font-weight: bold;
font-family: sans-serif;
}
A:hover { text-decoration: underline; }
body {
background-color: rgb(101,149,93);
color: black;
font-family: sans-serif;
}
div.small { font-size: 9pt; }
td {
color: black;
font-family: sans-serif;
}
td.menu {
color: white;
font-family: sans-serif;
background-color: rgb(60,90,60);
}
hr { color: black; }












main|
convert|
samples|
help|

about







Result







nnnlAngnengengAggngAgeenngnlnlneleggeAlgglnnnAgnngnnAennglgAAnnnlAnAgAeeeenegggnngelnnegnlglnAAnegglAenegeelAgellgenAgenAllegglgllengglAAAeellAgelnAnnAAgllAgAllellgeAlAAeAgeAenAgnglgngAAgnAgeeglgleAAgenlggngAglllglAAAegleAlengAelnnelAlnlAlAAnnAegnlggeglgenlegAengggAgAneAAAlgnlgnneglggAAlggenAgAneAneAAlAnlAgnlgenllAlAeeenlgellAegeggngAlAeAAAlgAnAAgenlnlnlgellglenAeeAglgAAglnlgggglenlllllelnggnAgeelgegggngelAAneegnnAAeleleAgnAgnAeAgenelAnlegnnlnAAAenenlgAnAleegelgeAegAggnnlnAAenlleellAllgAnlelelnenegenAgAnelnllngAgneglAelenllllngnAeegeeAnlleenneAnnAgegAnnnlAnAelgengnAAegAlAAnllelAAlengnneelAlggAgggeneAAnAleAlAAAllAeneeeAgennAngllgenleelAAlAAlAnleglngAglelgleenlnlengneenAeggAgelAlneAlgAAggnnnAAlllAlgnllleAnlgglAggelglnenelnllegAlAAlnllneAAeAgAleAgnngeleeAllAAAAnAlgAAnenllnglleAnAlngAAeenegAAgAngnAngleAneneegllggleAelgAAgeeenleAelAgggeelAennlgnllAgegnAglgeAgnngggnnenegnllgAnllnllglneAelglggAnegAlnglengnleenelAgAgllnlnAnAegelelgeAglAgenngAnnleAgeAnAnAAgegAlnllnAeelAllAngeneAllggnlneAnAAngelggnAengAelAlAlAgnnnngggngglAlgnglglglAenglAggAgAeelAggllenlllAgnggAeengllelgAgennnAnAlAelllellenlleeeelllgeggellAeengAAlnAAgnlelAngllAAgeAllngAenlgllnnAegeeAlgnAnnlenlAglneAenegAgllnAggnelegngglneleAgngeAeelennnelgennAeAgnAlnglngnennlgeAAlgAAnleelAAgnneglellneggAAAgAgAAeeAlAgAngnnnnllngAlAAlllnegAeAAglggnlnAlgeglneelAnllnlellnlAeenelgnlAAeegennAAAnennegeegAnnnAleengAllAgngAlnnnnAnAAnAlllAAggAlllleglAAgleAenAngelneelllggggAgAeAelnegAeegAlglnAAlegAeeeeegeleellgAnnnlgnnleggnllAnnlgAAgAegegnnlgelgneeeAAngAlgeAleAgnlAAnelAgngnnggnAneeAAAegnegglgAgnAAlgAgelAAnAgegeggeggnnnneneeeAnAnnneAggleenneeAgelAeennAnnlengnlnlngennnglAAlgAeAAelgggnlAenlAnlnggeglglnAAAneAgeglAlAeeneleegeAeAAnAegeAllgAnnAgnegAggAnneglllAngeneeeAgnnneAlelAlnnAlAglenllelleeAeneneeAAgngAeellnnellnnggllngnengllgeAellelnnengneglAnllglglnAgenAgnelAeAAllgeeegeeAegeAAnngglelglAeneglnAAlllAgAAnAennnnellAAleAeAelnlnnnenneeenleengnAlggAgnAeelAlnAgAlAnnngnAAneegllgAlegAgAlgegnlgAnlnlennAgglnllgglnAnggeAgelnngneenlnlAAeAneennlnenngnenggeAeAnAenAlggneeAnnlegAlAllgAAlenAngeeleleeAgeAAelelgAlAAglnlggllgelllnlAgglegeAnAAeeelggleggAneegeggllgggeennAAeeneAgAnglAgeeeenllngAeglnleAllgAnnAAgegnAAlllAgnlelngAelAellglgleAAllegAlnAAAAAAlAnlnggAennnAlelegAnenngnngAeAlgAgneAngengegneelnnlgleAlnlAnAegneneggAnAgngAllAeggAgAnglnglgAnggnAglAggnglAglnlglnggeegeegAggeeeenAAegAneeleleeeggegnelglAgneeAlnlAAAngeAelnlgggnnnAelnglgglgAnllnlAleAellAnllgeleAgAnAnnnellgneglglnellgnnAngAeenAgAgelngAnleeAgelAgennAnAAgnAgelleeAgennnleggllneeAleengeAeeAAgllllnAeggAnnneegneneAlgllennelegAlAAAllAgeeneAAneleggnAlgAggAnglenlllnenngeAAeenAnAAgAglAnelgggnAlgllelgAnlnllgeggnglgAneennAggeeenggAAAnggAgeneglAelggegnlggAgnllelgAlAnlgngnlgelgAennAgnnnlegAlngeAnlAA




Rendering time: 1 seconds.






Read the help page for information on how to copy the text image.









Please note that these images are not stored on the web server, so you cannot link to these pages expecting anyone to see the image you have converted.





© Muri, 2006





Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Igen, elérkezett a pillanat! Eredetileg úgy terveztem, h videós felvétel lesz, de sajnos nincs most nálam a kamera, úgyhogy csak hanganyagot tudtam felvenni. Azért ez is megteszi :) Enjoy!   ..
Sziasztok! Készülget az új játékbemutató videó,de képzeljétek az egyik YouTube-os ismerősöm egy olyan videót küldött nekem,amit muszály kiraknom a blogra. A videó története: Egy srác World of Warcraft-os account-ját letörölte az édesanyja és ezt a srác ugye nem vette jó…..