Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippmixer1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippmixer kiakadt azon, hogy a Szerencsejáték Zrt. nem vette figyelembe, hogy az általa fogadott meccs eredménye a hosszabbításban változott, így az nem egyezik a Szerencsejáték által közölttel. Hosszú levelezés az ügyintézővel alább. Hello Homár, az alábbi levelezést én…..
tippmixer1 2009.07.10 10:28:06
@Okádó Mikádó: meg szabadna, 40 ezret. nem egy nagy összeg, de nekem 2-3 emilt megért. az, h ide is kikerült, első felindulásomban történt, most már nem hiszem, h elküldeném, és nem csak azért, mert - a szabályzat szerint - nincs igazam.
tippmixer1 2009.07.10 10:35:12
@torma99: oké, köszi a felvilágosítást, megtanultam most már, ez volt az én kis tanulópénzem, így jártam, ez van.
köszi mindenkinek, aki megértette, átérezte a problémát, de természetesen nincs harag azokkal sem, akik leoltottak, igen, igazad van, itt valóban kommentelni kell, nem posztolni:)

peace love unity
tippmixer1 2009.07.10 10:54:44
@Calogero: ne haragudj, köteles vagyok én azt tudni, hogy ez egy kupadöntő?
ugye nem vagyok?

abból a fogadási eseményből, amit én láttam, ennyi volt ott: x csapat - y csapat. azt, hogy alatta mit variálnak, nem néztem, nem érdekelt, nem szoktam félidőkre, gólokra fogadni, csupán a végeredményre. ha hiszed, ha nem, láttam két csapatot, megtettem az egyiket és mentem a következő olyan tippre, amely szintén nem a részletekre, hanem a végeredményre kínált fogadási lehetőséget.

most lebuktam, nem ismerem a szlovén csapatokat, sem a szlovén kupát, így semmit sem mondott az esemény neve.