Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.holnap.shp.hu

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam, hogy csütörtök este ismét idegeimet fogják borzolni bizonyos dolgokkal, pedig egészen jó napom volt :) Nemigazán tudom véka alá rejteni azon véleményemet, hogy a hazai gondolkodásmód valamiért nem érett meg a webre, és az emberek nem értik igazán azt, hogy mire…..
www.holnap.shp.hu 2011.04.11 20:21:49
@Ernő (WebSEO): Üdvözöllek Ernő!
Véleményem szerint az én jelenlegi tudásomhoz ezen a területen általában véve rengeteget tudnál hozzátenni! Az egy más kérdés, hogy akarom e a vállalkozásomat olyan irányba előrébb vinni, amihez segítségre van szükségem, vagy nem. Én is kíváncsi vagyok, s amennyiben nincs ellenedre, beszélgethetnénk egy jót!?
"Szép napot, kis kezét csókolom! Sebestyén Kázmér vagyok, az APEH ellenőr… helyett az az emberke, aki megváltoztatja az Önök életét. Látom, az előbbit majdnem elhitték, ne vegyék zokon, mindig viccelődöm, ilyen a természetem.Milyen kis fiatalosak! Megáll az ész!…..
www.holnap.shp.hu 2010.01.30 11:33:08
@dukeekud: "Beszelhetek ugy egy nyelvet,hogy kozben nem ertek belole egy szot se ?"

A leírtakból ítélve igen.
Onlinemarketing blog Bukta 2010.01.24 16:48:27
Ma kivettem a postaládából egy fecni szórólapot. Igénytelen egyszínű vacak, fehér papíron világosbarnássárgás színnel lett nyomva. Így kezdődött: INGYEN!Nagy, hatalmas betűkkel ott visított a képembe: ingyen! Ingyen! INGYEN!A folytatás pedig, sokkal kisebb betűkkel: ...mi sem…..
Lehet, hogy a két kép, amit Gábor küldött egy mikrolevél kíséretében, csak nekem új. Kétfarkú kutyás tábla átmatricázásokat már láttam sokat, vajon ez is tőlük van? Parkolójegy osztogató automatán még nem láttam ilyesmit, de egyből beindult a fantáziám és egyszmbe…..
www.holnap.shp.hu 2009.10.15 20:22:58
@kanbatu: Tudsz ilyenről, vagy csak hallottad?
Egyik vélemény:Felesleges pénzpocsékolás! Én is be tudok menni valamelyik bankba, vagy pénzintézetbe. A biztosításomat is el tudom intézni személyesen, befektetni való pénzem pedig nincs. A közvetítő, aki tanácsadónak nevezi magát, csak rám akar sózni valamit, a jutalékát…..
www.holnap.shp.hu 2009.09.27 21:38:40
@Forest:

Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem estek állati jól sorai. Köszönöm.
Amennyiben jelenlegi 4 munkatársamra gondol (honlapomon www.holnap.shp.hu megtalálja Őket, s önálló oldalaikat is), megnyugtathatom: én 100%-ban megbízom bennük.
Természetesen örömmel veszem, bármikor keres.

Egyébként a "másik véleményében" sajnos van igazság.
www.holnap.shp.hu 2009.09.28 11:23:00
@almaafájától:

Nagyon egyetértek!

Egyetértésem jeléül néhány gondolat:

Klónok támadása:

Az érem egyik oldala:
Van harminc egynéhány pénzintézet, 600-nál is több a számuk az összes közvetítő vállalkozással együtt. Nem tudom pontosan megmondani, hányféle pénzügyi terméket, konstrukciót kínálnak, mindenesetre sokat.

Az érem másik oldala:
Néhány millió ember, akiknek voltak, vannak, lesznek különböző pénzügyi problémáik. Más és más körülmények, háttér, hozzáértés, lehetőség.

Az érem harmadik oldala:
Egyen tanácsadók.
Alapképzettségük a szaknévsor teljes tartalomjegyzékét átfogja. „Szakképzettségüket” maximum 10 nap alatt „elvégzett” tanfolyam végén tett „hatósági” vizsga garantálja.
Tréningeken hosszasan tanulják a szakma legfontosabb fogásait (névsor, telefonálás, üzleti megjelenés, bizalomkeltés, vágyak és félelmek felébresztése/keltése, analízis/elemzés, jó esetben 8-10 különböző termék közül – „független tanácsadó” - valamelyiknek az ajánlása, - nem ismerete, hanem ajánlása! - amely mindenféle problémára gyógyír, ajánlás kérése, névsor bővítése és vissza az elejére).
Új munkatársak keresése, csoport építése (ld: MLM). Az ideális csoportépítés: 5 új munkatárs, közülük mindegyik a telefonálás tudományának elsajátítása után szintén elkezd csoportot építeni….. Ebben a csoportépítési sémában van ugyan egy pici hiba: kis ország vagyunk, de jól hangzik.

Az érem negyedik oldala:
Valódi, jó pénzügyi tanácsadó. Van ilyen? Szerintem van, nem is kevés.
Az általam eddig ismert, pénzügyekkel, pénzügyi közvetítőkkel, pénzügyi tanácsadókkal foglalkozó fórumokon, blogokban a sok igazán, vagy kevésbé hozzáértő mellett kevés szerephez jut a másik oldal, a volt, jelenlegi, vagy leendő „ügyfelek” véleménye.Amellett,…..
www.holnap.shp.hu 2009.09.27 03:21:00
@GTibor:
Majdnem mindenben egyetértünk!
Amiben nem, az az, hogy akikről GTibor ír, azok nem jó tanácsadók, még csak nem is tanácsadók!
Véleményem arról, hogy milyen a jó pénzügyi tanácsadó, oldalt a link blogban lévő linkre kattintva olvasható.
Az önkéntes pénztári tagság és befizetés – ahogy a neve is kifejezi – mindig önkéntes vállalás. Azoknak ajánlott, akik az első két pillérből – első pillér az állami nyugdíj, a második pillér a magánnyugdíjpénztárak - származónál magasabb nyugdíjat…..
Mese az ingyenes pénzügyi tanácsadásról Van egy saját gyártmányú barátom: Okos Antal (mondhatnám/írhatnám így is: Okostóni).Na, ez a barátom sok okosat mondott már, ezek közül egyik sokatmondó „igéje” egy rövid történetének mottójaként hangzott el:Két…..