Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Camarillo Brillo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hiperkarma nagyszerű feltámadásának hatására elkezdtek aktívkodni a fejemben a tekervények és sorra kerültek elő az emlékekből a '90-es évek második felének és a 2000-es évek elejének nagy hazai alternatív himnuszai. Nem jó az a kifejezés, hogy "magyar alter" és nem is…..
Camarillo Brillo 2014.11.05 21:14:29
Camarillo Brillo 2014.11.05 21:15:57
Camarillo Brillo 2014.11.05 21:13:32
A Bormustra megújulását alaposan körüldonogtuk (készítettünk interjút a zsűri elsőszámú borcelebjével, Matt Kramerrel, aztán a rendezvény szakmai felelősével, Nemes Richárddal, és holnaptól jöhet a puding próbája: a díjnyertes borok megkóstolhatóak a Millenáris Parkban).…..
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
  Az ökoterror nem kívánt mellékhatása, hogy ha sok vezetőt sikerül megtéríteni az energiatakarékos vezetésnek, megfordul a trend, és egyre kevesebb lesz az udvarias sofőr. Vélemények azonos című írásunkról...
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
Camarillo Brillo 2009.10.21 02:07:14
6-7 éve jártunk így. Hatan mentünk be a Vígszínházzal szemben levő bárba. A menetrend a szokásos, jönnek tömegével a csajok, ha akarod, hogy maradjanak, akkor italt kell venni nekik, ezt mondják is. Volt rendesen árlap, 2000 Ft volt a kis Heineken, 8 eFt környéke egy konyak. Ketten begerjedtek a csajokra, ezeknek rendeltünk konyakot, mi meg egy-egy sört.

Mindkét oldalunkon volt egy-egy nő, kettő rázta a seggét az asztal tetején, voltak ott tízen. Mindegyiknek kihozták a konyakot, ekkor jöttünk rá, hogy hiba volt, s beszoptuk. Ilyenkor már nincs mit tenni, főleg, ha ki is hörpintik. Persze, kerestük a menekülő utat, szagoltuk a poharat, hátha csak víz volt, de konyak szaga volt, ennél rutinosabbak voltak már ezek.

Aztán az egyik begerjedt haver eltűnt, majd hozták a következő kör konyakot mindenkinek, hogy a srác küldi. Na, akkor kezdett égni a lábunk alatt a talaj, s kértük a számlát. Szerencsére a második körnél már nem voltak ott tízen. Osztottunk szoroztunk, úgy számoltunk, hogy lesz fejenként 20 eFt bukta a kis móka, de 150 eFt-nél tuti megálltunk.

A számlán 360 eFt volt. K*rva gyorsan ki lehet józanodni egy ilyen számla láttán. Kiderült, hogy a nők dupla konyakot ittak, amit utólag már nem lehetett ellenőrizni. Kivertük a balhét, erre jöttek a nagydarab csávók. Kettő kiment, egy meg a háttérből osztott minket. Ott is nyitva volt az ajtó, csak tudni lehetett, hogy kint ott állt a két tag, nem is látszottak.

Vita, egyeztetés, s nem volt mit tenni, főleg, mert elég durván megfenyegettek.

Az adunk az lett volna, hogy nincs ennyi pénzünk, ekkor mondták, hogy az egyikünket elviszik a legközelebbi automatához. A sráccal beültek egy Suzukiba, egy vezetett, egy meg hátul, a’szem ő az anyósülésen ült. A kocsin nem volt semmi jel, de bent kiderült, hogy taxi. A Vígszínháztól a Nyugati térig mentek, majd vissza, ez gyalog 10 perc. A taxi került pluszban 20 eFt környékén. A srác ezen nagyon kiakadt, s követelni kezdte az afás számlát. Erre adtak neki, teljesen korrektet. B*szarás…

Kipengettük a pénzt, vagyis fejenként 60 eFt bukó. Ezután a kopaszok eltűntek, s mintha mi sem történt volna. Mi örültünk, hogy kimehetünk, de előtte megfogtuk az összes kurva mellét, legalább ennyi legyen. Kifelé az ajtó mögül a taxizó srácot jól tarkón vágták, meg k*rva anyánk csuklott.

Így történt, hogy k*rva drágán jót nem k*rtunk. A feleségek miatt az ember meg nem megy a rendőrségre.

Nem azért írtam le, hogy osszátok nekem az észt, hogy milyen f*szok voltunk, hogy egyáltalán beléptünk az ajtón. Tudom én azt, b+
Camarillo Brillo 2009.10.21 09:59:47
@mityu: Az. Viszont, szólhattál volna korábban is, akkor nem bukom hatvanezret. Bassz*s miattad van az egész, úgyhogy jössz nekem 60 lepedővel. Innentől ketyeg a kamat is gec...
  Érdeklődtem az ORFK-n: nincs olyan statisztika, hogy taxisok több balesetet okoznának, mint bárki más. Vélemények az azonos című írásunkról...
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Camarillo Brillo 2009.07.10 09:53:25
Viper max egyenes pályára jó szerintem. Ezt az áprilisi Ringes nyílt napon készítettem:
www.youtube.com/watch?v=eMdEeASOzi4
Eddig nem tudtam eldönteni, hogy a Vipert vezető ennyire béna, vagy a kocsi annyira kezelhetetlen, hogy csak ilyet lehet belőle kihozni. Ezek szerint mindkettő. Igazi orosz rulett.
(Tetszett a cikk, még hasonlót!)
Camarillo Brillo 2009.07.10 16:03:53
@Lowtyo: Nagyszínpad! Nagyszínpad! :)