Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsu77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Zsu77 2013.11.04 02:15:20
@zZz: Tudom, hogy Magyarországon inkább rock beállítottságú emberek vannak, mint R&B, de egyértelműen igényesebb az eredeti. Kezdve attól, hogy Jackson a jobb énekes, egészen a produceri munkáig, a kivitelezésig. A dalszerzést nem mondom, mert az mindkettőben Jackson. :) Viccnek jó a Bates verzió, de ne komolytalankodjunk már, hogy jobb, mint az eredeti. Egyébként a Bates verziója sehol máshol nem volt sláger, csak nálunk, meg a németeknél. Az angoloknál csak a 67. helyig jutott.
Hét dala: Freddie Mercury - Michael Jackson: State of shock Album: hivatalosan kiadatlan, demo verzió Miért pont ez? Sajnos, nagyon nem kell magyarázni... Freddie és Michael az 1980-as évek elején studiózgatott párat, melynek végeredménye a legenda szerint Jackson fiókjában maradt. A…..