Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztina

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
sztina 2009.12.02 14:52:07
@eszkimó asszony: Ezennel ünnepélyesen meghívlak a legközelebbi szülői értekezletre az általános iskolába, ahová a lányaim járnak. Én mindegyikre elmegyek, és sajnos azzal kell szembesülnöm, hogy mérhetetlenül rosszindulatúak a tanárokkal, és a többiekkel szemben is. Mindenki hibás abban, hogy a gyerek nem tanul elég jól, kivéve persze a családot. Pedig ezek azok a romák, akik eljönnek a szülőire, tehát valamennyire még foglalkoznak is a gyerekükkel. A többség el sem jön.
Nem irigylem a tanárokat, hogy a nehezen kezelhető, és valljuk be nem is valami okos gyerekek mellett még a szülők állandó gyalázkodásával is szembe kell nézniük.
Szünetben azzal foglalkoznak, hogy a vécéket őrzik, hogy a diákok ne tudjanak dohányozni.
A Bandi a hegyen nagyon régi nóta, hiszen 2005-ben forgatták, olyan régi, hogy azóta Rázsi András már nincs is a TV Paprikánál, visszament meteorológusnak, ami a szakácskodás mellett a másik végzettsége. Már egyszer emlegettük, hogy a TV Paprikán egy csomó olyan műsorvezető…..