Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskakas33 (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
kiskakas33 (törölt) 2009.07.10 09:00:07
@hex.kelly: tök egyetértek, mert tudni kellene, de amúgy meg nem érdekli, mert minél nagyobb a teljesítménye biztos annál jobb szóval ne magyarázza a kedves ügyfél, hogy érdekli :)

Persze segíthetett volna az eladó de sanszos, hogy megunta Zsuzsanna szarrágását :)
kiskakas33 (törölt) 2009.07.10 09:30:35
@anarcho78: szép dolog a tudatos fogyasztás és a jogok ismerete, de azért a józan eszünket ne hagyjuk otthon...

Nekem csak ez a bajom.
Az újabb leállásért szíves elnézéseteket kérem, szokásos számítógép kalamajka áll a háttérben, kezd lassan az agyamra menni... Despota Szia! Csak egy darab kérdésem lenne, de nem találom rá a választ. Nem is olyan sokára kezdek az új (ideiglenes) munkahelyemen, ami egy…..
kiskakas33 (törölt) 2009.07.10 08:55:11
@Ghost-in-the -Shell: simán van így szállodában, de olyan szellőző rendszere is kell, hogy legyen hogy ebből kb. semmit ne vegyen észre a postíró.

Én nem tartom ezt egy olyan vészes dolognak, persze ha valaki utálja a füstöt akkor lehet, hogy bele kellett volna kalkulálnia az álláskeresésbe.