Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivi93

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ugy poenbol räpillantottam a statisztikära, hogy jär e meg erre valaki... es NAGYON SOKAN ITT VAGYTOK meg naponta.... ez hogy lehet???? :o)Mit csinältok, visszaolvastok?Tök jo :o)..
Szoval azert van az, hogy tenyleg csak azok kaptak meghivot, akik a legelejetöl olvastak, mert ugy ereztem, hogy a nagyviläggal em szeretnem megosztani azokat a dolgokat, amiket most a mäsik blogon leirok. Az kicsit szemelyesebb, kicsit mäsabb, egy kicsit talän több belölem es megtöbb…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
Hello Csajok! Nem mondom, hogy tökeletesen, de egeszen jol vagyok :o))))Köszönöm a megjegyzeseiteket, nagyon edesek vagytok!!!!!Holnaptol elkezdem leirni a huuu sokmindent!Boldog Uj Evet Mindenkinek!!! :o))))..
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
... hogy peteérek... Ugyan egy héttel későbbre vártam, de már 3 napja boldogít Lajos... Kuba életbe, ez nem ér!!! Disznóság! (Bár inkább ez, mint influenza...)..
Azt nem tudom, miért lett néma, de itten rötyikézik telepocival:o)..
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
Robertre :o)Ma Ö fürdette es vetköztette öltöztette Bendet. Azt kell mondjam, hogy professzionälisan csinälta. :o) Nagyon elvezte en meg nem szoltam bele.  ( mikor kiment a kutyäval megigazitottam a pelust meg rendesen räadtam a zoknit ) de ezt a 2 aprosägot leszämitva meg nem mondta…..
Egyebkent is gondolkodtam, hogy irok lassan egy ilyen bejegyzest, mert mostanäban eleg sok negativ dolgot irok Robertröl. Mert most ez van, most igy vagyunk. Attol meg nagyon szeretem es tenyleg tud normälis is lenni ( ha anyosom kellö tävolsägban van ). Viszont Csibike irt ma egy kommentet es…..
Vegre eljutottam ide is...Szoval, anyukämmal együtt jöttünk mär ki a szülöszobärol. Elvittek a gyermekägyas reszre es ott megkaptam a mär elfelejtettem hänyas szobät :o( heheeeee, de epp itt van elöttem egy papir, amin rajta van :o) szoval megkaptam a 2223-as szobät. Meg…..
Pontosabban a 2 ciciben van 120 ml egyszerre... De az en 2 hetes csodababám egyszerre 180 ml-t szeret enni... ha nem kapja ordit... ha megkapja pihen fel orät es dob meg rä 50-et... ez meg megy, mert az elejen olyan sok tejem volt, hogy simän tudtam lefagyasztani es most ebböl kapja a potläst.…..
Vivi93 2009.11.13 16:54:27
... döcögve kacag!!! :o)))))))))))))))))MEG KELL ZABÁLNI!!!!!!!!!!!! :o))))..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
Vivi93 2009.11.10 15:21:38
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
A kis teste még mindig hordozza ... ... alkalmazkodni a változó hőmérsékletnek, hogy a környezetben. A termo-szabályozás működik a babák nem szolgáltatott olyan jól, mint a felnőtteknél - részben azért, mert az áramkör továbbra is teljes mértékben foglalt, minden szerve…..
Jövök majd és írok is, de a fiatalember felcserélte a nappalt az éjszakával. Tegnap este én kórház sürgősségin voltam. Nagyon elkezdtem vérezni, de erről majd bővebben. (amúgy minden oké már). Most meg Bendével kell mennem orvoshoz 3ra, mert kis kínaiból kékre változatta kis…..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
Vivi93 2009.11.01 14:52:33
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Most beszéltem Vele, jól van, szerelmes :) Nyugodt kiegyensúlyozott baba, ügyesen megy a szopi is. Cicimájsztró :) Rékát villámszülő nőnek nevezték el a szülésznők, mert 2 óra alatt kint volt Bende.Amennyit tudok: 2kor jött egy idősebb szülésznő aki hápogott, h milyen rosszul…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Vivi93 2009.10.26 17:58:15
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Vivi93 2009.10.26 14:32:37
Vivi93 2009.10.26 17:23:34