Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echtelepke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
India-Nepál Nehany foto 2009.12.19 18:04:00
Most csak igy kulon, de majd otthonrol a szovegbe is illesztek parat (irto lassu ez a gep, azt hiszem, mire vegzek, szomjanhalok).  Negyed oraja toltom fel a gepre, duuurva.Na: Ajay Guest HouseNa a tobbit holnap, mert…..
Varkalaban azert voltak kalandok. Mikor este elmentunk vacsorazni, az egyik partmenti etterem tulajdonosa lebjutizta a Zsuzsat, es javasolta neki, hogy akar maradjon ott. En mondtam, hogy tamogatom a dolgot, igy legalabb lesz kihez jonni latogatoba Varkalaba. Amugy is mindig azt mondta a Zsuzsa,…..
India-Nepál Csoma sirjanal 2009.12.09 14:52:00
Regeli utan felszedtuk az otthonrol hozott nemzetiszinu szalagot es indultunk a temetobe. Addig mentunk lefele, mig eccercsak helyette az allatlertben voltunk, igy megneztuk azt is. Lattunk vegre kispandat, hoparcucot, tibeti feketemedvet es mas himalajai allatokat. Nasgyon rendes az allatkert, szep…..
Veget ert galileai kalandozasunk. A cfati hosszu blogozas jo kis eltevedessel folytatodott. Miutan befejeztem a blogolast, lett vagy ejjel 1 ora, termeszetesen nem talaltam a szuk kis utcakon haza, es bolyongtam vagy 1 ora hosszat, na jo inkabb kettot. Csak a pontos opciok ismerete…..
Nem nagyon tudok innen irni, mert alig van nyitva netcafe. Sulyos egy hely ez. Lassan mindent megneztunk itt Jeruzsalemben, alig van ko, amit nem tapogattunk meg. Holnap igyekszunk eljutni Massadaba es a Holt tengerhez. Nem akarok senkit hosszan untatni a reszletes listaval, lenyeg a lenyeg, a Gabi…..