Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Swarlo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínüleg a világ legpontosabb és legalaposabb borozójának itallapját kapta le és küldte el nekünk Swarley Stinson, ugyanis itt milliliterre pontosan mérik neked a nedűket. Gondolom pipettával történik a csapolás. Egy biztos, ők komolyan veszik a "minden csepp…..
comment:com Hírek pörkölt mellé 2010.03.16 12:00:00
Az ünnep miatt kicsit felhalmozódtak a hírek, itt a második adag.Ron Moore késztőnek fogalma sincs, hogy kellene befejezni a Capricát. Portia de Rossi szerint neje, Ellen Degeneres nem érzi túl jól magát az American Idolban, No shit, Sherlock.Lady Gaga megengedte, hogy a dalait a…..
El Swarlo 2010.03.16 13:02:34
A House-t és a hasonló sorozatokat gyakran éri az a vád, és azért lássuk be, némiképp joggal, hogy egyemberes szériák, melyek abszolút a főszereplőre épülnek, és nélküle nem is működnek. Éppen ezért izgalmas, amikor az ilyen one-man-show típusú sorozatok teret engednek…..
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
Megvolt a Battlestar Galactica Caprica című előzménysorozatának hivatalos premierje, a DVD-n megjelent pilothoz képest minden női nemiszervet kivágtak belőle, de más változást én nem nagyon fedeztem fel benne hálistennek. A sorozat innentől kezdve hetente jelentkezik, és hogy miről…..
Az egyik leghányatottabb sorsú, de egybe legviccesebb sitcom, a nálunk Dokik címen látható Scrubs a kilencedik évadához érkezett, azt követően, hogy a sorozatot eredetileg vetítő NBC azt már a hatodik évadban le akarta lőni, majd a hetedikben el is bánt vele. A tévében azonban…..
Ausiello szerint Rachel Bilson, akit legutóbb a Chuckban láthattunk röpke vendégszerepben, a How I Met Your Mother 100. epizódjában kap "nagyon fontos" mellékszerepet, amiből, no meg a színésznő státuszából (B-lista teteje) arra következtet az iparág egyik legjobban…..
Ezúttal a SyFy nyúlt bele a tutiba, és rendelte be az Alphas című sorozat duplarészes pilotját, amiben tök átlagemberek bírnak különleges képességekkel (micsoda korszakalkotó écesz). A projekt az egyik leghányatottabb sorsot mondhatja magának a jelenlegi szériák közül, hiszen…..
El Swarlo 2009.08.07 13:49:20
Immáron a harmadik trailer is kint, jó lesz ez emberek, klasszikus CSK-vonások, de egy fokkal sötétebben. ..
El Swarlo 2009.07.10 04:22:49
@Redmaster: azért ha láttad a régebbi SG-ket, akkor biztos beugrik, hogy volt már nemegyszer csillagkapu használva mozgó űrhajón...
amúgy meg az SGU érdekel, mivel ez is csillagkapu, ki kell próbálni