Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anterosz omniposz

3 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces és lelkesítő a magyar online webáruházakkal foglalkozó posztunk utóélete. (Aki nem olvasta volna sem ezt, sem a folytatását: a bejegyzésekben arról írtam, hogy egy rakás magyar webáruház, dacolva a hatályos kormányrendelettel, nem cseréli vissza 8 napon belül a…..
Szamárpad Hamis papírokkal 2009.10.06 13:45:00
  Mondhatni felsőoktatási alaptéma a nyelvvizsgák ügye. Ugye?! Már megint kiderült, hogy az idén egytemen, vagy főiskolán végzettek negyede(!), nem vehette át a diplomáját c-tipusú nyelvvizsgát igazoló papír hiányában. A Nyíregyházi Főiskola végzősei tartják a…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
anterosz omniposz 2009.10.03 17:11:23
@nagyne: Akkor a büntetés a megtorlás miatt van. Ez pedig ellenkezik kultúránk alapértékeivel. A büntetésnek a bűnöst meg kell változtatnia, kirívó esetben el kell szigetelni a társadalomtól. Polanski olyan veszélyes lenne öregen, hogy meg kell torolni ezt rajta vagy félteni kéne tőle az embereket?
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Újabb történet érkezett. Levágott ujjak, vér, szenvedés, egykedvű ügyeletes, majd a végső kétségbeesés pillanatában egy mindent megoldó kötetlen hangulatú telefonbeszélgetés. Száz drámai perc és egy boldog végkifejlet.   Kezdjük rögtön a tanulságokkal – egy…..
Janus-arcú élet sorozatunkban megint egy panziós sztori következik, abból a fajtából, amelyiknél minél mélyebbre ás az ember, annál kevésbé biztos abban, hogy mindig a Naiv Ügyfélnek van igaza. Persze az ellenkezőjét sem akarom állítani. A dolog úgy kezdődött, hogy a…..
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
anterosz omniposz 2009.09.18 09:06:28
@RAMBO: Mi azon röhögtünk napokig, hogy a cég (már nem tudom, melyik) kiküldte az 1 Ft-os tartozásról a számlát (akkor még volt egyforintos). Az is jó volt, amikor már az 5 Ft-os világban 2 Ft-ról küldték a csekket, hát jelentősen túlfizettünk.
Bár megfordult a fejünkben, hogy kipróbáljuk, milyen az, amikor az 1 Ft-os tartozást átadják a behajtócégnek.
"Jó napot kívánunk, behajtani jöttünk. Kamatokkal együtt 3 Ft a tartozása."
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..
anterosz omniposz 2009.09.17 10:24:19
@Nubek: Ki a francot érdekli, mekkora szakember, hát ő építi vagy ő a vezetője? A szakemberek tudtommal franciahonból érkeztek. Amúgy meg menjen vaze, ez nem az az ország, ahol havi 8 millát lehet keresni. Megáll az ész. És ha keressük, hol van a kosztpénz, hát ott van.
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
anterosz omniposz 2009.09.16 07:51:35
Rájöttem! Francia autók 2009.09.15 12:10:00
A francia autók köztudottan rosszak, megbízhatatlanok. Pocsék minőség, például a leggyengébb lemezből gyártják őket, de a motor is rémálom. Nem véletlen, hogy az autószerelők is sírva menekülnek a francia autók láttán. Aki egy kicsit is hazafinak érzi magát, és kicsit is…..
anterosz omniposz 2009.09.15 15:09:10
@DrJohnson: Pont te akarsz értemes vitát folytatni? Nagyképű, beképzelt ökör. A post egy nulla, primitív szar. Beírásaid pedig valószínűleg viccek.
anterosz omniposz 2009.09.15 15:11:54
@gumicukor1: Ja hogy ez egy viccblog. Jó egészséget hozzá, voltak jó beszólásai, de ez a mostani nagyon erölködő. Ráadásul illene valahogy jelezni, hogy a primitív seggfej nem is primitív seggfej, csak primitív viccíró. Ajvé.
Minden hibájával együtt kivételesen kellemes esemény a budai várpalota udvarain és teraszain megrendezett borfesztivál. Órákon át lehet mászkálni egyre zsongóbb fejjel rengeteg jó magyar és pár érdekes külföldi bor között, enni itt-ott pár falatot, sütkérezni, bambulni.…..
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
anterosz omniposz 2009.09.13 22:09:11
@imakandi: Az egynemű párnál élő gyerek amúgy férfi-nő kapcsolatban nevelkedne szerinted, tehát erőszakosan elszakítják őt ettől az ideális családtól? Mert másképp nem lehet értelmezni a hozzászólásodat. Az egynemű pár gyereke vélhetően szeretet kap, olyat amit egy, a gyerekeket nagyon szerető szülő pár tud adni. Hiszen ezért fogadják örökbe az amúgy árva, tehát szülők nélküli gyereket. Akinek mire van szüksége? Szeretetre, szeretetre, na meg egy kis szeretetre.
anterosz omniposz 2009.09.13 22:15:00
@Chosy: Ismersz ilyen normákat? Mik azok? Alapvető fajfenntartási norma? Ilyet utoljára a náciknál hallottunk. Na de bizonyára csak rossz szóhasználatról van itt szó. Te viszont kitalálod, hogy káros valami a gyerek számára, amit a kutatások nem igazolnak. Miért? Hát csak, káros és kész, vaze! Káros, káros, mert te mondod és te nem bírod a buzikat. Pont.
Persze a szörnyű, deviáns egyedek, akik szeretnék a gyereket, megmentenék az árvaház gyötrelmeitől, azok rosszak. Döglöttek volna meg, de ha már élnek, gyerek nem jár nekik. A gyerek meg éljen csak sokkal egészségesebben szülők nélkül. Ámen, halleluja. Adakozzunk, testvéreim.
Persze nyilván rettentő egészséges volt, hogy én egyedül anyámmal éltem. Az csodálatos, fehér, heteró család volt, csak épp apuka nem volt. Na és? De legalább anyám nem volt buzi. Hurrá, hurrá! Áldott a fehérek istene, testvérem, a körbeadott kosarakról ne feledkezzetek el.
anterosz omniposz 2009.09.13 22:19:45
@Chosy: Az ő, a te meg az én fiamat nem fogja egy homokos felnevelni, mert neki ott vagyunk mi. Az árva gyerek viszont boldog lehetne még. Bár igazad van, maradjon árva, mert a buzik megrontják, ha nem heteró módra fogják a kezét, fürdetik vagy épp kísérik az iskolába. Megrontják!
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT. Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Az alábbi problémával fordulok Önökhöz.Egy kis céget vezetek,5 alkalmazottal.A dolgozók 12.éve vannak…..
anterosz omniposz 2009.09.12 11:25:52
@rorret: Tényleg megdolgozzon a fizetéséért? Te munkaadóként, ha tíz-százszorosát keresed az alkalmazottaidnak, 10-100x-or annyit dolgozol? Napi 240 órát? Évtizedek óta dolgozom és nem jutottam ötről a hatra? Éppen miattatok. Nem lusták vagyunk, hanem ti vagytok elvetemült, szemét emberek.
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
anterosz omniposz 2009.09.08 08:19:14
@Putyur: Nem vagy lúzer, csak paraszt (a szó jó értelmében) :)))
Régen nekem is rongyzsepim volt, de a városi létformából mára kiszorult.
Íme az új Origo-címlapdizájn, amit, úgy tűnik, most vetettek a nép elé nyilvános tesztelésre, legalábbis erre utal a vezető alatti link, ahol a hibákat, észrevételeket lehet megírni a fejlesztőknek. Kattintson a képre! Az biztos, hogy a világtrendet követi, amire a felületes…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Természetesen várom a BB-díjra jelöltek neveit is!DespiKedves Erynnis!Egy dunántúli általános iskola közalkalmazottja vagyok. Egy szakképzettséget igénylő…..
anterosz omniposz 2009.08.30 13:24:29
@Strici: "Örülj, hogy lyuk van a seggeden" - ez az ország leírása. Mert kivel mással szemétkedhetnének, mint a szegénnyel? A gazdasági igazgatót nem fogják elküldeni masszőrtanfolyamra, ha a külsős masszőr munkáját belsőssel akarják megoldani. Ellenben szegény Gizike, akinek már a lába se bírja a sok cipekedést és lépcsőzést, mehet és még örüljön is, hogy plusz rabszolgamunkáért cserébe x évre eadják, meg persze tanulhat. Örüljön, hogy van lyuk a seggén és nem adják el a házát a feje fölül.

Na, hát ez borzasztó gondolkodás, aki írta, szégyellje magát.
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
anterosz omniposz 2009.08.07 15:58:56
@pan77: Hát ez megdöbbentő :)
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Külföldön tényleg kolbászból van a kerítés, vagy csak azoknak érdemes "dobbantani", akik a hiányszakmákban kívánnak elhelyezkedni?Vasárnap lévén várom a BB-díjra jelöltek névsorát!Külföldi munkavállalás?Elég gyakran elhangzik itt a blogon hogy ki lehet menni…..
anterosz omniposz 2009.08.02 13:15:02
@russell: Én erre csak egy rövid választ tudok: a jó édes anyukáját.