Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hysteria

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
Az elmúlt napokban kicsit lazábbra hagytuk a lakókocsis témát, mert napjaink enélkül sem voltak éppen unalmasak: befigyelt egy egyhónapos gyorsulási verseny-szervezés, azaz pörögtünk naphosszat a városban majd a reptéri betonon. Ahol szintén lakókocsiban volt a stáb…..
Főnix blogja A szex ma 2. 2008.06.08 21:36:53
Ahogy ígértem, itt a Szex ma c. bejegyzésem második része:"Titokban szeretek női ruhába öltözni, így videozni is szoktam magamat. Érdemes elmmenni meleg bárba fellépnem? A gond az, hogy van feleségem és 2 gyerekem, akiket szeretek. Mit csináljak?"A gyerkőcök biztos nagyon…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
Négyszázhetvenhárom. Csak egy szám. Ennyi szép, fiatal nőt láttam egy nap a reklámokban. Bizony, rászántam az időt, és figyeltem. A harmadik reklám után felálltam, és megnéztem, hogy alig harminc évesen vannak-e ráncaim. Nagyot szusszantam, és megköszöntem a tükörnek, hogy…..