Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g0n0sz

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
Az indonéziai rendőrség (PolRI) szerint ma (most már tényleg) lelőtték Noordin Mohamed Topot, Indonézia és délekelet-ázsiai régió legkeresettebb terroristáját, akit többek között a bali terrormerényletekért és a júliusi jakartai szállodarobbantásokért is…..
Négy A Tata: Zöld élet 2009.07.13 11:51:00
Be kell valljam, hogy engem a meleg kérdésnél sokkal jobban érdekel a környezetszennyezés problémája.Nem vagyok nagy zöld aktivista, nincs lelkiismeret furdalásom, ha villanyt használok, a mosógép is összeegyeztethető a lelkiismeretemmel, de azért igyekszem nem pazarolni és…..
Négy A Re: meleg téma 2009.07.10 09:31:03
Tatától:A meleg kérdés kapcsán előrebocsájtom, hogy melegekkel még nem beszélgettem a témáról, viszont van pár információm másodkézből.Jómagam szülői eligazítást az ügyben nem kaptam, illetve volt szó arról, hogy nem lehet könnyű a másság.A társadalmi megítélés…..
Négy A blogindító 2009.07.10 05:45:00
Ezt a blogot a gimnáziumi osztályunk levlistája kiváltására indítottam. Ha osztálytársunk voltál, elvileg minden világos. Ha csak véletlenül találtál ide, akkor üdvözlünk, de - és ez itt a disclaimer - a posztok lehetnek érdektelenek vagy értelmezhetetlenek a számodra.Hát…..