Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalkám

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló Mindenki! Elindult az Álometetés! Első találós kérdés: honnan a név? A helyes megfejtők között Kremmer Gergő által dedikált használt pelenkákat sorsolunk ki! Üdvözlettel, az Álaometetés csapata..
Sziasztok,akkor folytatnám a kalandok mesélését. Szóval ezen a napon ismét a környékre látogattunk el, bár azért a mamutfenyőkig 30 mérföldet kellett arrébb autózni.Első körben újra végigmentünk a 17th mile drive-on, hogy eljussunk a Spanish beach-re, amitől nem messze…..
Sziasztok, Épp hazafelé tartunk, gondoltam elkezdem megírni a történetet, bár nem lesz egyszerű mindent összefoglalni. Ha kinézek az ablakon, épp olajkutak között haladunk, amik fel-le mozognak, tisztára mint a filmekben. Abszolút nem volt idő az írásra, de a képek alapján be…..
Üdv mindenkinek,innen a napfényes Kaliforniából, ami ma tényleg igen meleg volt Montereyben (Anyu mondta, hogy utoljára januárban volt ilyen banánérlelő meleg, 2 hétig, vicces:) ). Ennek örömére délután, mikor hazaértünk a kis utazásunkról, csobbantam egyet a óceánban.…..
angyalkám 2009.07.13 17:50:03
Sziasztok,ma délelőtt elmentünk bevásárolni. Végre 1 bolt, ahol találtam ecetes chips-et! :) Fel is tankoltam belőle. :) Már korábban nézegettem, ha betértünk 1 boltba, de sehol nem volt, mostanáig. Jó sok kaját vettünk, köztük hamburger alapanyagot, ez lesz a vacsi. Remélem…..
Üdv mindenkinek! :)Fárasztó volt ez a nap, bár szép lenne az év többi részében ily módon elfáradni...:)Szóval:Reggel olyan 3/4 9 tájban elindultunk, mert be kellett adnunk képeket nyomtatásra az egyik boltba. Indulok egy kaliforniai amatőr fotópályázaton, Costal wildlife…..